0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-5%

Upravljajmo organizacijsko kulturo in klimo

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Avtor: dr. Renata Mihalič
Založba: Mihalič in Partner
Leto izida: 2008
ISBN: 9789619183724
Začnite načrtno usmerjati kulturo in klimo ter ne dopustite, da bi le-ti nenadzorovani upravljali z zaposlenimi in organizacijo kot celoto. Celostno upravljanje, učinkovito merjenje in uspešen razvoj spodbudne organizacijske kulture in klime. Razvijte kulturo in klimo odličnosti, ki bosta spodbujali rast, razvoj in stalno izboljševanje. Izboljševanje vseh dimenzij kulture in klime, od vodenja, doseganja uspešnosti in učinkovitosti, razumevanja strategije, komuniciranja, pa vse do izobraževanja, kvalitete dela, informiranosti, participiranja, organiziranja, delovne prizadevnosti, medosebnih odnosov, nagrajevanja in inovativnosti.Vse na enem mestu za uspešno izvedbo projekta upravljanja korporativne kulture in klime. Praktični nasveti, metodologija, interni akt, model usposabljanja in še veliko več za upravljanje kulture in klime v vaši organizaciji.
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 20,00 €
Prihranek: 1,00 € (5%)
Spletna cena: 19,00 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

Mehka vezava, 16,5 x 23,5 cm, 141 strani.

VEČ O KNJIGI: 
 
Priročnik »Upravljajmo organizacijsko kulturo in klimo«, ki predstavlja novo delo v zbirki »Managerjeva orodja«, nam na enostaven način razkrije vse, kar moramo vedeti za uspešno in učinkovito ter celostno upravljanje organizacijske kulture in klime. Preko posameznih vsebin knjige bomo spoznali, kaj sploh sta kultura in klima v organizacijah, kakšen je njun namen, katere funkcije opravljata, kako se razvijata, kakšni sta nova kultura in klima, katere dimenzije sestavljajo kulturo in klimo, kako ju lahko kvalitetno izmerimo, kako spreminjamo organizacijsko kulturo in klimo, s katerimi ukrepi vzpostavimo spodbudno kulturo in klimo, kako uspešno izvedemo celosten projekt upravljanja kulture in klime v organizaciji ter še veliko več.
 
Korporativna kultura in klima predstavljata organizacijska dejavnika, ki sta najbolj neposredno povezana z vsemi ostalimi elementi organizacije in njenim okoljem ter vsemi posamezniki v sistemu. Popolnoma vsaka aktivnost, sprememba ali vedenje se namreč odražajo tudi na kulturi in klimi ter vsaka sprememba kulture in klime povzroči spremembe na vseh ostalih področjih v organizaciji. Zato tudi ni pretirana trditev, da bomo z načrtnim upravljanjem organizacijske kulture in klime lahko še največ naredili tako za celotno organizacijo kot za vse zaposlene.
 
Knjiga je prvenstveno namenjena vsem vodjem, ki morajo pomemben del svojega časa nameniti tudi skrbi za razvoj in usmerjanje kulture in klime v želeno smer. Prav tako je knjiga namenjena vsem tistim, ki se ukvarjajo z upravljanjem zaposlenih, z managementom človeškega kapitala in človeških virov, saj so le-ti ključni koordinatorji celostnega upravljanja kulture in klime v organizacijah. Tako bo knjiga lahko odličen praktičen pripomoček ne le na mizi vsakega managerja ali vodje, temveč tudi kadrovika, organizatorja, pooblaščenca za kakovost, managerja človeških virov, pa tudi podjetnika, javnega uslužbenca in nenazadnje tudi vseh zaposlenih, saj ravno slednji najpogosteje narekujejo prevladujočo obliko kulture in klime. Knjiga bo koristen pripomoček tudi študentom dodiplomskega in podiplomskega študija, ki se pri študiju srečujejo s področji upravljanja organizacijske kulture in klime.

Bralci

Zaupalo nam je že

31.951

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

42.382

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.175

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si