0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-5%

(Z)Najdi se v podjetništvu

Informacije za podjetnike in start-up po

4.67 (Št. mnenj 3, ocena iz Goodreads)
Avtor: Robert Dvoršek
Založba: ZNAJDI SE akademija - Zavod Znajdi se
Leto izida: 2020
Knjiga (Z)Najdi se v podjetništvu predstavlja celosten in kredibilen vir informacij za vse, ki razmišljajo o podjetništvu, start-up podjetja in obstoječe podjetnike. Gre za mozaik stoterih podjetniških zgodb, izkušenj, praktičnih primerov in najboljših praks.
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 25,00 €
Prihranek: 1,25 € (5%)
Spletna cena: 23,75 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

Lahko je nadomestek za zamudno brskanje po internetu med desetinami povezav, po nepreverjenih, nerazumljivih ter razpršenih straneh, uradnih pojasnilih ali vsebinah z vprašljivo kredibilnostjo. Tu je tematika podjetništva obdelana celostno, hkrati pa tudi strokovno in razumljivo ter v luči uporabnosti.

Zakaj je knjiga tako posebna:

- vse informacije za podjetnike in start-upe na enem mestu,

- ker je strokovna vendar napisana na jasen in razumljiv način ,

- Ker je celostna - obdela vse glavne teme za podjetnika,

- ker je praktična - vsebuje ogromno konkretnih primerov in navodil ,

- ker je interaktivna - vključuje skoraj 60 QR-kod - povezav s katerimi bralec dostopa do dokumentov, predlog, pripomočkov, izračunov, uporabnih povezav, informacij. Vse kar je potrebno narediti je to, da s pametnim telefonom skenirate kode in že imate poleg sebe omenjene dokumente in ostalo gradivo, ki vpliva na razumevanje in razlago tematike v knjigi, kjer se kod nahaja,

- vsebuje 247 strani uporabnega znanja, konkretnih primerov in praktičnih nasvetov.

Gre za mozaik stoterih podjetniških zgodb, izkušenj, praktičnih primerov in najboljših praks. Ta knjiga je lahko nadomestek za zamudno brskanje po internetu med desetinami povezav, po nepreverjenih, nerazumljivih ter razpršenih straneh, uradnih pojasnilih ali vsebinah z vprašljivo kredibilnostjo. Tu je tematika podjetništva obdelana celostno, hkrati pa tudi strokovno in razumljivo ter v luči uporabnosti.

Cilj knjige je podati kredibilne in jasne informacije ter potrebna orodja. In to v besednjaku, ki bo razumljiv laiku in torej podjetniku-začetniku. Pri tem ga tudi usmerjati in pomagati spoznati različna področja, ki so pomembna, ko se loteva novega posla.

Mehka vezava, 21,0 x 14,8 cm, 247 strani.

IZ KNJIGE:

Še danes me malo stisne v želodcu, ko pomislim na svoj brezizrazni pogled ob Dianinih besedah: »Ja, in potem so tu še ti Z-računi, ki vam jih dajemo, a ne?« Z Diano, podjetnico in soustanoviteljico podjetja Or-Ca d.o.o. (butična prodajalna v središču Ljubljane), in Gregom sem imel predstavitveni sestanek za prevzem računovodstva. Na zunaj sem verjetno deloval samozavestno, moj notranji, na pol panični odziv, pa je bil: »Z…? Kakšni Z-računi, o čem govori? To je potencialna stranka, jaz pa kot kakšen lolek ne vem, kaj misli, čeprav gre za nekaj z mojega področja – računovodstva.« Nerodno mi je bilo spraševati, kaj misli, da ne bom videti ves zelen, zato sem blefiral, prikimaval in upal, da mi kmalu uspe iz konteksta razbrati, za kaj gre. K sreči sem hitro dojel, da govori o dnevnih iztržkih – zaključkih blagajn oziroma, v trgovinskem žargonu, »Z-računih«, saj jih POS-tiskalnik pač izpljune konec dneva in so precej podobni ostalim računom.

To začetno zagato sem potem uspešno rešil in, glej ga, zlomka, več kot 10 let kasneje še vedno uspešno sodelujemo. V tem času smo oboji zrasli in se ogromno naučili. Prav njihova podjetniška zgodba se mi zdi zares izjemna in jo želim deliti s tabo. Vendar ne zato, ker je to neverjetna zgodba o uspehu – čeprav je tudi to –, temveč predvsem zato, ker je zgodba o pravem podjetništvu. Njihova zgodba je tako pestra in zaobjame toliko vidikov, ki jih boš moral kot podjetnik razumeti, da jo prav ta celovitost naredi tako posebno in izjemno.

O AVTORJU:

Robert Dvoršek, univ. dipl. ekon., je podjetniški svetovalec, podjetnik in računovodja. Specializiran je za področje mikro in majhnih podjetij, predvsem tistih z nekoliko zahtevnejšimi poslovnimi modeli in s kompleksnejšim poslovanjem. S podjetništvom in lastno poslovno kariero je začel leta 2007, in sicer z ustanovitvijo zasebnega zavoda, nadaljeval pa z razvojem računovodskega servisa kot samostojni podjetnik in kasneje kot d. o. o.

Pred vstopom v poslovni svet je že več kot deset let aktivno deloval v vodstvih različnih organizacij, društev in klubov. Poleg univerzitetne izobrazbe ima opravljena različna neformalna izobraževanja, za sabo pa ima tudi vodenje več kot 100 projektov.

Bralci

Zaupalo nam je že

30.138

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

39.875

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.844

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si