0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-5%

Življenje - smrt - življenje - 2.dopolnjena izdaja

Avtor: Adrian Predrag Kezele
Založba: Chiara
Leto izida: 2021
Knjiga podrobno opisuje poti, po katerih gremo po smrti. Poleg opisov doživetij po smrti vsebuje tudi 37 vaj, da se lahko pripravimo na uspešen prehod. Knjiga nas osvobodi občutkov strahu, bolečine in izgube. To je priročnik, ki podrobno opisuje poti, po katerih gremo po svoji smrti. Prinaša znanje, s katerim lahko spoznamo in celo načrtujemo svoje življenje in napredovanje prek meja smrti telesa in osebnosti.
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 25,00 €
Prihranek: 1,25 € (5%)
Spletna cena: 23,75 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

Že sam naslov knjige – z besedo »smrt« med besedama »življenje« - nam govori, da smrti ne bi smeli ločevati od življenja. Ko proučimo njeno vsebino, ugotovimo, da smo odkrili novo dimenzijo svoje resničnosti in da ob pomisli na smrt ne občutimo več strahu in nelagodja. V srce se naselili čudenje, mir in celo radostno pričakovanje. Vedenje o tem, kaj se dogaja ob smrti, je bilo do sedaj dobro skrito. Morda ste o njem kaj prebrali v knjigah o obsmrtnih doživetjih ali knjigah z religijsko vsebino. To je povsem drugačna knjiga. Opozarja nas tudi na razpotja in odločitve, ki jih moramo narediti, ter njihove posledice. Poleg teoretičnih razlag in opisov doživetij po smrti telesa knjiga vsebuje tudi sedemintrideset praktičnih vaj, da se lahko pripravimo na uspešen prehod in napredovanje skozi področje smrti.

To je knjiga, ki bi jo moral vsak, po možnosti že v mladosti, ne samo prebrati, temveč tudi dobro proučiti. Če vas čaka še dolgo življenje, vam bo knjiga pomagala, da ga izpolnite s samozaupanjem in gotovostjo. In če ste se že približali času odhoda, boste v njej našli neizčrpen vir modrosti, ki vam bo vrnila upanje, srečo in mir. Knjiga nas osvobodi občutkov strahu, bolečine, trpljenja in izgube.

Mehka vezava, 16.2 x 26.0 cm, 328 strani

PREDGOVOR AVTORJA K DRUGI IZDAJI:

Minilo je več kot petnajst let, odkar se je knjiga Življenje-smrt-življenje znašla v rokah bralcev. V tem času je doživela nekaj nespremenjenih izdaj. V trenutku ko pišem ta predgovor (maj 2021) je že nekaj časa ni na policah knjigarn. Vendar zanimanje za temo ne pojenjuje. Novi naraščaji gredo skozi življenje in se neizbežno, prej ali kasneje, soočajo z vprašanjem o smrti. Ampak naravni cikel dozorevanja ni edini razlog za ponavljanje ene od redkih knjig, ki govorijo o tabu temi smrti.

Tudi sama knjiga je s časom dozorela! Se pravi, njena vsebina je rasla skozi izkušnje tisočev ljudi v katerih rokah se je našla, a še več skozi izkušnje tistih, ki so se odločili slediti njene kažipote in poiskati izkušnjo zavestnega umiranja, prej preden se soočijo s tistim neizbežnim in tako pogosto nezavednim procesom smrti. V tem času je rasel tudi pisec te knjige, posebej ko dajem izkušnjo soočanja s smrtjo na kratkih in intenzivnih delavnicah, ki zajemajo ne samo intelektualno razumevanje procesa, ampak tudi »ritualni« proces umiranja, kjer uporabljamo »Branja za umirajoče.«

Jasno je in upamo, da je trenutek dejanske preobrazbe, ki ji pravimo smrt še daleč pred vami. In prav zaradi tega je to pravi čas za pripravo. Ker smo, ko se ta trenutek zares približa običajno razvrvani od bolečine, bolezni in strahu in smo popolnoma nepripravljeni sprejeti kakršnokoli znanje. Edino kar lahko prejmemo je vsakodnevna pomoč, topla človeška roka in sočutje. S tem se ukvarjajo psihologi in drugi strokovnjaki ali prostovoljci v hospicih. Njihovo delo je humano in dragoceno, ampak ta knjiga govori o nečem povsem drugem. Govori o smrti s perspektive C-Rexa in kot taka vam bo služila kot odskočna deska za nepričakovano in neverjetno potovanje v življenje, ki nima konca, življenje popolnoma osvobojene zavesti.

O AVTORJU:

Adrian Predrag Kezele je do danes izdal okoli petdeset knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini. Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti. Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj. Je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchrozone in Združenja Umetnost darovanja, ki se ukvarja s promocijo kulture darovanja. Je tudi eden od ustanoviteljev in častni predsednik Združenja Delfinov sen ter pobudnik zanimivega projekta Nebeški labirinti. Svoja razmišljanja in doživetja pogosto objavlja na svoji spletni strani www.adriankezele.com, stik z njim pa lahko navežemo tudi prek družabnih omrežij.

 

Bralci

Zaupalo nam je že

30.138

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

39.875

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.844

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si