Anatomija hrane
Odkrijte svet kulinarike s čudovito upodobljenim potovanjem Julije Rothmans skozi kuharijo in mednarodno kuhinjo. Zgodbe in zanimivosti o hrani po svetu so ilustrirane in pojasnjene v njenem očarljivem slogu. Preberite več
Košarica je prazna
Odkrijte svet kulinarike s čudovito upodobljenim potovanjem Julije Rothmans skozi kuharijo in mednarodno kuhinjo. Zgodbe in zanimivosti o hrani po svetu so ilustrirane in pojasnjene v njenem očarljivem slogu. Preberite več
Knjiga avtorja: | Julije Rothmans |
---|---|
Založba: | Založba BP |
Leto izida: | 2018 |
ISBN: | 9789617001181 |
za naročila nad 40 €.
Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.
98 % izdaj je na zalogi.
Kako so videti vilice za šparglje? V kateri deželi dajo bananino omako na pečen krompirček? Kakšna je razlika med ribjim filetom in ribjim zrezkom? Privoščite si dnevno porcijo dejstev in zabave.
Mehka vezava, 17 x 23,5 cm, 222 strani.
Zaupalo nam je že
32.667
bralcev
Odposlali smo že
51.745
paketov
V prodaji imamo
8.405
knjig
Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.
Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija