0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
 • Domov
 • / Pomoč uporabnikom

Pomoč uporabnikom

Za pomoč pri ogledu, nakupu ali informacijah o knjigah nas lahko pokličete od ponedeljka do petka, od 7h do 15h na tel. 040 922 522 ali 059 932 107.
Ob sobotah, nedeljah in praznikih nismo dosegljivi.

INFORMATIVNI IZRAČUN NAROČILA

Če se boste odločili za pregledovanje ponudbe in informativni izračun naročila v spletni knjigarni, potem se ni potrebno prijavljati. V košarico dodajate knjige, ki so za vas zanimive, košarica pa bo avtomatično prikazovala skupno vrednost naročila. Temu prištejete le še stroške poštnine v višini 3,89 € preko GLSja. 

POMOČ PRI REGISTRACIJI

Za izvedbo naročila je potrebna popolna registracija. Prijavite in registrirate se na zavihku Registracija in sledite navodilom:

 • registrirajte se (izpolnite polja v okencih in pritisnite gumb "registriraj me"),
 • ko boste prijavljeni se levo zgoraj namesto "Prijava" izpiše vaš elektronski naslov.

Če že imate geslo, potem se prijavite in lahko začnete z nakupom. Če ste geslo pozabili kliknite pod prijavo uporabnika na vrstico "Ste pozabili geslo?".

Pomembno: Če se vam zgodi, da geslo ni vidno med prejetimi sporočili, preverite mapo "Spam" oz. nezaželena pošta.

SPREMEMBA GESLA

V sistem se prijavite z geslom, ki vam ga je sporočila spletna knjigarna. Kliknite levo zgoraj na zavihek "Moj profil". Prikažejo se vaši splošni podatki, na levi strani pa najdete bližnjico do "Sprememba gesla". Sledite navodilom.

POMOČ PRI NAKUPU

Izberite knjigo, ki jo želite kupiti in kliknite na ikono "Dodaj v košarico". Desno zgoraj v nakupovalnem vozičku se izpiše količina in znesek naročila.

POMOČ PRI ZAKLJUČKU NAKUPA

 • Kliknite na nakupovalni voziček, da se izpiše vsebina naročila. Če želite odstraniti določeno knjigo ali želite večje število izvodov iste knjige, boste to storili na pregledu košarice, na naslednjem koraku.
 • Pojdite "Na blagajno" in sledite korakom:
  1. korak - pregled naročila
  2. korak - izbira načina dostave
  3. korak - izbira načina plačila in možnost izdaje računa na podjetje
  4. korak - pregled naročila
  5. korak - zaključeno naročilo.

Če se odločite za plačilo po predračunu, boste po vaši potrditvi naročila po elektronski pošti prejeli predračun. Ko bo ta v celoti poravnan boste prejeli naročeno blago. Če bo predračun plačan delno, ostanejo knjige do nadaljnjega v lasti založbe Avrora.

ZGODOVINA NAKUPOV

V primeru, da želite vpogled v zgodovino nakupov, se prijavite v spletno trgovino in levo zgoraj kliknite na "Moj profil". Odprli se bodo vaši podatki, kjer boste lahko pregledali tudi zgodovino vaših nakupov pod "Moji nakupi".

SPLOŠNE TEŽAVE

Če imate nastavitvene težave in zaradi tega težave z nakupom, potem ponastavite nastavitve internetnega brskalnika; npr. v Internet Explorer 8 je potek naslednji: Tools (orodja), Advanced (napredno), Reset (briši), Reset (briši). Če vam ne uspe, nas pokličite in opravite naročilo preko telefona.

STIKI:

Avrora AS, distribucija in založništvo, d.o.o.
Predilniška cesta 16
p. p. 168
4290 Tržič

Predilniška cesta 14 (pisarna), Tržič

tel.: 059 932 107
mobi: 040 922 522
e-naslov: info@galarna.si

Bralci

Zaupalo nam je že

32.244

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

44.762

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.956

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si