0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
 • Domov
 • / Varstvo osebnih podatkov

Varstvo osebnih podatkov

1. Upravljavec

Uradno ime podjetja:  Avrora  AS d.o.o.
Sedež podjetja:  Predilniška cesta 16, 4290 Tržič

Odgovorna oseba v podjetju (zakoniti zastopnik ali predstavnik):  Nadja Vuga,  059 932 107, e-pošta: info@avrora.si

2. Obvestilo o uporabi in obdelavi osebnih podatkov
 
Upravljavec sme uporabiti in obdelovati osebne podatke uporabnika spletišča, pridobljene ob registraciji v spletno knjigarno Galarna.si, v skladu z vsakokrat veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1, Ur. l. RS št. 94/07).

V skladu z ZVOP-1 sme upravljavec osebnih podatkov obdelovati osebne podatke, če je podana osebna privolitev posameznika. Osebna privolitev je prostovoljna izjava volje posameznika, da se lahko njegovi osebni podatki obdelujejo za določen namen, in je dana na podlagi informacij, ki jih zagotovi upravljavec. Osebna privolitev posameznika je lahko pisna, ustna ali druga ustrezna privolitev posameznika.
V primeru uporabe spletne knjigarne Galarna.si se za osebno privolitev šteje ravnanje uporabnika, ki ob registraciji v Galarna.si na spletu s klikom na gumb "Registriraj me" potrjuje, da je prebral pogoje uporabe ter da se z njimi v celoti strinja.

3. Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene pošiljanja naročil, podpore strankam, tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje prek elektronske pošte.

Za namen pošiljanja naročenih knjig hranimo in dostavnim podjetjem posredujemo:

 • ime,
 • priimek,
 • naslov,
 • telefonsko številko,
 • naslov elektronske pošte.


Za namen obveščanja preko elektronskih novičk (uporabljamo platformo Mailchimp) hranimo: 

 • naslov elektronske pošte,
 • ime,
 • priimek,


Osebne podatke uporabljamo pretežno znotraj podjetja Avrora AS d.o.o., Podljubelj 20, 4290 Tržič. Za potrebe dostave naročenih paketov jih predamo tudi kurirskim službam (Pošta Slovenije, GLS). Za potrebe pošiljanja marketinških obvestil oz. knjižnih novic pa uporabljamo program Mailchimp.

4. Privolitev v obdelavo osebnih podatkov
 
Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov.  Šteje se, da uporabnik na spletišču ob registraciji v spletno knjigarno Galarna.si, pri kateri s klikom na gumb  "Registriraj me" potrdi, da sprejema in se strinja s temi splošnimi pogoji, daje osebno privolitev v uporabo in obdelavo osebnih podatkov, ki se zahteva v skladu s predpisi o varstvu osebnih podatkov. Na podlagi njegove osebne privolitve sme upravljavec osebne podatke obdelovati za namene, ki so opisani v točki 3.  izjave o varstvu osebnih podatkov.

5. Iznos

Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije ter jih ne iznašamo v druge države.

6. Obdobje hrambe

Osebne podatke posameznika hranimo dokler je to nujno potrebno za dosego namena, za katerega so bili obdelovani oz. do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.
V kolikor bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali.

7. Pravice posameznika (osebe)

Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva:

 • vpogled,
 • popravek,
 • popoln izbris,
 • prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.


Uporabnik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja. Upravljavec bo v 15 dneh ustrezno preprečil uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem v nadaljnjih 5  dneh pisno ali na drug dogovorjen način (npr. prek elektronske pošte) obvestil uporabnika, ki je to zahteval.

8. Varstvo osebnih podatkov
 
Varnost osebnih podatkov strank je naša prioriteta. Osebnim podatkom in njihovi zaščiti posvečamo veliko pozornosti. Upravljavec bo pri obdelavi osebnih podatkov posameznika in pri ravnanju z njimi ravnal v skladu z zahtevami veljavne zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. 94/2007).
Upravljavec bo zaradi zavarovanja osebnih podatkov uporabil organizacijske, tehnične in druge ustrezne postopke in ukrepe, da se prepreči nepooblaščeno uničenje podatkov, njihova sprememba ali izguba ter nepooblaščena obdelava.  Upravljavec ne odgovarja za morebitne napake, ki so posledica posredovanja napačnih podatkov ob registraciji na spletni strani portala.

9. Politika uporabe piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so obiskovalci obveščeni ob prvem obisku spletne strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo obiskovalca za njegovo privolitev. Obiskovalec lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na tej spletni strani. Spletna stran ne posreduje piškotkov zunanjim ponudnikom storitev in jih ne uporablja za prikazovanje reklamnih sporočil.

O PIŠKOTKIH:

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih spletna stran, ko jo obiščete, naloži v vaš spletni brskalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebi za delovanje spletne strani. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika, zato priporočamo, da v njihovo uporabo privolite.

UPRAVLJANJE PIŠKOTKOV V BRSKALNIKU:

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, po poteku veljavnosti pa brskalnik piškotke samodejno izbriše. Uporabnik lahko vse piškotke ali piškotke za posamezno spletišče (domeno) izbriše tudi ročno ali pa uporabo piškotkov v brskalniku v celoti onemogoči. Navodila za izbris piškotkov ali onemogočitev njihove uporabe lahko najdete v sklopu pomoči vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili vam nekatere funkcionalnosti spletne strani ne bodo delovale pravilno.

Bralci

Zaupalo nam je že

32.140

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

42.382

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.810

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si