0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
  • Domov
  • / Pravila za nagradne igre

Pravila za nagradne igre

NAGRADNE IGRE

Opredelitev pojmov

Organizator nagradnih iger je Avrora AS, distribucija in založništvo, d.o.o., Predilniška cesta 16, 4290 Tržič. Udeleženec nagradne igre je fizična oseba, ki v sodeluje v razpisanih nagradnih akcijah. 

Dobitnike nagrad določi komisija organizatorja.

Pravica sodelovanja v nagradni igri (in ostalih podelitvah izdelkov ali bonov)

Udeleženci nagradne igre so lahko polnoletne, fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije. V nagradni igri ne morejo sodelovati osebe, zaposlene pri organizatorju nagradne igre ter osebe zaposlene pri drugih pravnih osebah, povezanih z izvedbo te nagradne igre. 

Pravne osebe ne morejo biti udeleženec nagradne igre. V nagradni igri ne morejo sodelovati osebe, ki ne sprejmejo pravil nagradne igre. Šteje se, da je udeleženec sprejel pravila nagradne igre s tem, ko je sodeloval v razpisani nagradni igri. 

Pravila sodelovanja

Za sodelovanje v nagradni igri nakup izdelkov oz. knjig organizatorja ni pogoj.  

Nagradno žrebanje

V žrebanju lahko sodelujejo vsi udeleženci nagradne igre. V nagradni igri lahko posamezni udeleženci sodelujejo koliko krat želijo, vendar nagrado prejmejo le enkrat. Rezultat žreba je dokončen. Pritožba ni mogoča. Dobitnik bo o prejetju in načinu prevzema nagrade obveščen po elektronski pošti ali na socialnem omrežju, preko katerega je sodeloval v nagradni igri. Zapisnik žrebanja, ki ga pripravi komisija, se hrani pri organizatorju.

Obveznosti izžrebanca

Izplačilo nagrade v gotovini ni možno, ravno tako je ni mogoče zamenjati za drug artikel.

Dobitnik je dolžan organizatorju nagradne igre v pisni obliki (e-pošta ali preko zasebnega sporočila na socialnem omrežju, preko katerega je sodeloval v nagradni igri) posredovati svoje osebne podatke - ime, priimek, naslov, e-naslov in telefonsko ter davčno številko, vse najkasneje v petih (5) dneh po prejemu obvestila, da je dobitnik nagrade. 

Plačilo vseh davkov od nagrad (vključno z DDV-jem) je odgovornost organizatorja. Organizator bo dobitnikom nagrad poslal potrdilo v skladu z zakonom o dohodnini in pravilnikom o dostavi podatkov za odmero dohodnine. Nagrajenec je dolžan prijaviti vrednost nagrade v napoved za odmero dohodnine. Ob prevzemu nagrade je nagrajenec dolžan izpolniti izjavo o prevzemu nagrade. Organizator ni odgovoren za davke, ki se lahko pojavijo v povezavi s kakšnimi drugimi nagradami. V kolikor nagrajenec ne izpolni vseh obveznosti, se šteje, da nagrajenec nagrade ne želi sprejeti ter je tako organizator v razmerju do nagrajenca prost vseh obveznosti po tej nagradni igri in pridobi pravico z nagrado razpolagati v kakršenkoli drug namen. Nagrade niso prenosljive.

V kolikor organizator nagradne igre v roku pet (5) delovnih dni od trenutka, ko dobitnik pošlje obvestilo o tem, da je bil izžreban, iz katerega koli razloga (npr.: dobitnik izjavi, da nagrade ne želi sprejeti, naslov ali elektronski naslov je nepopoln ali napačen ipd.) ne prejme vseh potrebnih podatkov ter izjave, da želi prejeti nagrado, se šteje, da dobitnik nagrade ne želi sprejeti ter je tako organizator v razmerju do izžrebanca prost vseh obveznosti po tej nagradni igri in pridobi pravico z nagrado razpolagati v kakršenkoli drug namen.

Sodelujoči izgubi pravico do nagrade, če: 

Ni izpolnjeval pogojev sodelovanja;

Je sodelujoči kršil pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri;

Sodelujoči ne želi izpolniti obveznosti v skladu s temi pogoji ali jih ni izpolnil pravočasno;

Če sodelujočega ni možno kontaktirati zaradi napačnega oziroma zatipkanega elektronskega naslova ali polnega poštnega predala.

Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne napake, ki se lahko pojavijo ob posredovanju napačnih ali lažnih podatkov s strani sodelujočih v nagradni igri.

Udeleženci nagradne igre hkrati s sprejetjem Pravil in pogojev nagradne igre sprejmemo tudi pogoje in pravila Facebook ter Instagram skupnosti. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nespoštovanje pogojev uporabe Facebook ter Instagram skupnosti s strani udeležencev nagradne igre. Prav tako ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice nastale kot rezultat objave rezultatov na lestvici na FB ali Instagram strani organizatorja (Facebook: Spletna knjigarna Galarna@knjigarna.galarna)

Sodelujoči se strinja, da Facebook/Instagram obdeluje podatke o obisku aplikacije nagradne igre.

Nagradna igra ni ne povezana, sponzorirana, podprta ali organizirana s strani podjetja Facebook Ireland, Ltd.  Vsi podatki in informacije, ki so zahtevani kot pogoj za sodelovanje v nagradni igri, bodo posredovani Organizatorju. Za vsebino nagradne igre je odgovoren Organizator.

Varstvo osebnih podatkov

Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec nagradne igre soglaša, da mu organizator lahko pošilja obvestila v zvezi s ponudbo organizatorja. Udeleženec oziroma njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja.

Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da podelitev nagrad organizira kot javni dogodek. S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec dovoljuje, da se njegovo ime in naslov uporabijo v avdio, foto in video materialu organizatorja nagradne igre. Izžrebanec dovoljuje organizatorju nagradne igre objavo svojih osebnih podatkov v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oziroma prevzema nagrade. Sodelujoči s sodelovanjem dovoljujejo objavo svojih osebnih podatkov z namenom obveščanja o rezultatu žrebanja oziroma prevzema nagrade na FB strani organizatorja, v aplikaciji, v elektronskih poštnih sporočilih nagradne igre ali drugih kanalih obveščanja.

Objava pravil 

Udeleženci nagradne igre z oddajo svojih podatkov prek vnosne forme na tej strani soglašajo, da so s pravili seznanjeni in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki.

Bralci

Zaupalo nam je že

32.140

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

42.382

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.810

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si