0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-5%

Čudežni samorogi (prenovljena in dopolnjena izdaja)

Vnebovzetje z višjimi angelskimi svetovi

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Avtor: Diane Cooper
Založba: Cangura
Leto izida: 2020
ISBN: 9789617079067
V tem izredno zanimivem vodenju med osupljiva energetska bitja se naučite, kako iz višjega duhovnega pogleda razumeti mite in legende, ki obkrožajo samoroge. Prav tako, kakor so bralci že davno, v 90. letih prejšnjega stoletja s pomočjo knjige Svetloba angelov ponovno vzpostvili stik s svojim angelom, boste s knjigo Čudežni samorogi prek vodenih meditacij, obredja in ceremonij ponovno našli svojega samoroga.
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 27,90 €
Prihranek: 1,40 € (5%)
Spletna cena: 26,51 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

Ta čarobna bitja svetlobe, ki so se za več stoletij umaknila z Zemlje, se ponovno vračajo, da bi vodila človeštvo po duhovni poti. Če boste delali s svojim samorogom, boste dvignili svojo raven energije, stal pa vam bo ob strani tudi na vaši poti k razsvetljenju.

Pričujoče delo s prekrasnimi zgodbami iz resničnega življenja in anekdotami ljudi, ki so iz prve roke ugledali in doživeli samoroge, vas bo navdihovalo ter vam na duhovnem popotovanju dajalo moč.

Mehka vezava, 21,0 x 13,5 cm, 295 strani.

NAGOVOR AVTORICE - Prihod samorogov

Pred nekajl leti sem na trati svojega lepega vrta posedala na stolu, počivala in razmišljala o Web of Light, zadnjem delu duhovne trilogije, ki sem jo prav takrat pisala. Počasi sem se začela zavedati bližine nekega bitja in objel me je prelep občutek spokoja. Ni bilo kot v prisotnosti angelov. Nenadooma sem vedela, da je bil samorog. Kako sem to vedela, res ne vem. Nisem ga uzrla v celoti, bilo je, kot da bi blizu mene lebdela zamegljena bela svetloba.

To, kar sem opazovala, mi je povedalo, da želi, naj v knjigi pišem o samorogih. Mencala sem, saj nisem bila prepričana, da bi to spadalo zraven. Ampak tudi veliko let prej, ko so me angeli prosili, naj pišem o njih, sem tudi njih zavrnila in jim rekla, da o njih ne vem ničesar. Ljudje bi rekli, da sem, trčena! Takrat so me angeli vprašali, ali je moj ego tisti, ki dela, ali pa je to moj višji jaz. Hitro sem si premislila in sprejela to neverjetno ponudbo. Nikoli se nisem pokesala in napake nisem hotela še enkrat ponoviti. O samorogih nisem vedela nič drugega, kot to, da so bajeslovni konji, kar je bilo še manj, kot sem takrat pred leti vedela o angelih. Telepatsko sem to sporočila samorogu, ta pa je informacije polagal v mojo zavest.

Povedal mi je, da so samorogi etrska bitja, vstali konji sedme dimenzije, ki so v celoti del angelskega sveta. Poučil me je, da so samoroge poznali tudi v zlatih časih Atlantide, ko so se lahko z njimi, tako kot s svojim angelom varuhom, povezali prav vsi. Na žalost se je Atlantida predala nizkim frekvencam in ker krasni samorogi niso mogli svoje energije spustiti na tako nizko raven, so se umaknili. Vse od tistih let, ko so me angeli nagovorili, naj spregovorim in pišem o njih, se zgrinjajo na svet po navodilih, ki prihajajo iz Vira, zato, da pomagajo dvigati zavest vsakega posameznika in pomagajo Zemlji proti vstajenju. Spraševala sem se, ali se morda v tem času ne dogaja enako tudi s samorogi.

Samorog mi je nemudoma odgovoril, da so se ponovno pojavili zato, ker so ljudje v molitvah klicali na pomoč. V tem času pa je dovolj ljudi dvignilo svojo frekvenco na raven, ki omogoča, da se to lahko dogaja, zato se postopoma vračajo in prinašajo razsvetljenje za tiste, ki so pripravljeni. Samorogi nas očiščujejo, saj je njihov namen, da zbudijo nedolžnost božanskega jaza, naše bistvo, ki ga imamo od tistega hipa, ko smo postali božanska iskra. Opominjajo nas, kdo v resnici smo. Ubogljivo in moram reči, tudi z veseljem, sem jih začela tkati v zgodbo z naslovom Web of Light. Teden dni pozneje sem iz Anglije šla v Francijo, da bi vodila tečaj za usposabljanje učiteljev za Šolo Diane Cooper za angele in vstajenje. Na letalu sem razmišljala, da se moram osredotočiti na angele in vstajenje. Samorogov ne bom omenjala.

Tečaj je potekal v lepem hotelu, ki so ga obkrožala polja, čisto blizu je bila tudi staja. Prvo jutro sem komaj verjela, ko sem videla, da pred okni galopirajo gor in dol prekrasni, čisto beli konji. Kakšno znamenje, naravnost iz vesolja! In seveda, ni bilo dolgo, ko sem že govorila o samorogih, ves čas pa sem od njih dobivala več in več informacij. Njihova energija je bila tako močna, da se je vsak tečajnik globoko povezal z njimi.

Leto dni pozneje sem napisala Discover Atlantis in bila tako zaposlena z neverjetno energijo zlate dobe te civilizacije, da se dve leti nisem lotila knjige. Potem pa se je Angel Answers nekako napisala kar sama od sebe. Čudno, ampak komaj se spomnim, da sem jo pisala, čeprav sem bila čisto navdušena nad nekaterimi angelskimi sporočili. In tudi odgovorili so mi na nekaj več vprašanj o samorogih.

Samorogi so se v mojem življenju pojavili na veliko. Zavedala sem se jih ves čas. Bili so v gozdu, ko sem se sprehajala. Često so bili na vrtu. Jasnovidci so jih opažali za menoj, ko sem na odru predavala. Prav res sem občutila nujo, da o njih napišem knjigo, vendar sem o njih vedela tako malo.

Nekega večera je na obisk prišla prijateljica. Kathy je medij, klepetali pa sva o najinih načrtih za prihodnost. In pojavila se je Mati Marija. Zdaj sem si z Materjo Marijo zelo blizu in pogosto mi pride na pomoč. Takrat se je pojavila, ker mi je hotela povedati, da si želi, da o njej napišem knjigo, vendar je odločno poudarila, da je knjiga o samorogih zelo pomembna in da mora priti prva na vrsto. Prosila me je, naj se je lotim!

Poudarila sem, da bi srčno rada to storila, da pa o samorogih vem premalo, ona pa mi je rekla, naj z njimi preživim teden dni. 'Prav', sem odgovorila in v mislih preletela svoj urnik, ki je bil čisto natrpan. Nekako bom morala najti čas. In res sem ga. Kdo so torej, ta bitja sedme dimenzije, bajeslovna in čarobna? Zakaj so zdaj tu? Kako nam lahko pomagajo? Kako se lahko naučimo delati z njimi? Po čem se razlikujejo od angelov?

Odgovarjam na vsa ta vprašanja in delim svoje izkušnje pa tudi izkušnje drugih ljudi, Predelala sem nekatere starodavne mite in legende in jih poskusila razložiti z višje duhovne perspektive. Dodajam pa še vaje, meditacije in igrice, ki bi vam morda lahko pomagale pri povezovanju z njimi. Samorogi so me toliko naučili! Občutim, kako me prežemajo ljubezen, naklonjenost in sporštovanje do njih, ter upam, da se bo tudi vas med branjem knjige dotaknila njihova ljubeča energija.

Bralci

Zaupalo nam je že

32.140

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

42.382

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.810

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si