Nevidna Zofi Zmeda, Zofi Zmeda (3) - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Nevidna Zofi Zmeda

Zofi Zmeda (3)

Nevidna Zofi Zmeda
 • Redna cena:

  9,90 €

 • Popust:

  5,91 € (60%)

 • Spletna cena:

  3,99 €

 • Avtor:

  Gordon Winch

 • Založba:

  Avrora

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zofi Zmeda, izjemna deklica, ki se ji ves čas dogajajo neverjetne stvari, je tokrat postala nevidna. To se je zgodilo, ker je pojedla enega od modrih žele bonbonov, ki jih ji je dedek prinesel z jadranja okoli bahamskih otokov.

Trda vezava, 13,5 x 20 cm, 63 strani.

Glavna oseba Zofi Zmeda je neustrašna deklica, ki nikoli ne obupa. Zgodbice, ki so vedno optimistične in zabavne, obravnavajo tudi resnejše zadeve, recimo nasilje v šoli, vprašanje odgovornosti in pripravljenosti pomagati drugim, zato nudijo staršem, pedagogom in otrokom priložnost za sproščen pogovor o resnejših temah.

Zbirka knjig o deklici Zofi Zmeda je primerna za otroke med šestim in desetim letom starosti. V zbirki je pet knjig; vsaka od njih vsebuje več zanimivih zgodbic, ki se vedno navezujejo na eno od Zofinih neverjetnih sposobnosti. V prvi knjigi so opisane dogodivščine, ki sledijo, ko Zofi poje čarobni tibetanski fižol in poleti v nebo. V drugi knjigi ji špinača da nadnaravno moč, da reši marsikatero težavo. Sledijo pustolovščine z nevidnostjo in neverjetno sposobnostjo, da vidi skozi vse. Zbirka se zaključi s knjigo o Zofinih izletih v preteklost.

TRENUTNI NASLOVI V ZBIRKI:
Neverjetna Zofi Zmeda
Vsemogočna Zofi Zmeda
Nevidna Zofi Zmeda

SVETOVALEC ZA POSVETILA:

ZA ROJSTNI DAN:
"Življenje je kakor knjiga,
včasih njene strani so žalostne in sive,
a včasih mavrične, igrive.
Naj tvoja knjiga same lepe strani obrača,
ti vso dobroto poplača!
Naj na teh straneh so zdravje, ljubezen in sreča.
Naj nobena stran ne bo boleča!
Vse najboljše iz srca,
naj tvoja knjiga same lepe strani ima!
Vse najboljše za rojstni dan!"