Količina:

0


Znesek:

0,00

Sence Niverona - MV

Sence Niverona - MV
  • Redna cena:

    24,00 €

  • Popust:

    20,01 € (83%)

  • Spletna cena:

    3,99 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

OBVESTILO: Na voljo so še zadnji rahlo poškodovani izvodi, na platnicah se najde kakšna praska, ali pa so nekoliko obarvane od sonca. Zato je cena znižana.

Glavni junak dežele Niverona je Elling, mladenič, ki s svojim najboljšim prijateljem Diorjem sprva živi brezskrbno življenje v gorski vasici, a ga vrtinec vojne nepričakovano potegne globoko vase. Elling se odpravi na tvegano, nevarno pot, da bi rešil svoje vrednote: prijateljstvo, ljubezen, skrb za lastno deželo.

Zgodba se odvija v izmišljenem, antičnem svetu, ki pa se od obstoječe tovrstne literature bistveno razlikuje v tem, da v romanu ne nastopajo nadnaravna bitja. Zgodba se posveča predvsem življenju in težavam peščice glavnih junakov, ne manjka pa niti spletk, nepričakovanih probratov, ljubezni in humorja.

Sence Niverona so knjižni prvenec mlade in nadarjene pisateljice Mariše Ogris, nekdanje dijakinje Gimnazije Kranj, sedaj študentke medicine. S svojim pustolovskim romanom vam ponuja izvrstno branje, zanimivo in zelo napeto zgodbo z izjemnim slogom. Roman Sence Niverona je izvrstna izbira branja za prosti čas, v kar se lahko prepričate sami, saj po začetnem branju knjige ne boste mogli odložiti, dokler je ne preberete do konca.

Mehka vezava, 13,5 x 20,5 cm, 679 strani.