Dežela zelenega delfina, komplet, broširano - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Dežela zelenega delfina, komplet

broširano

Dežela zelenega delfina, komplet
 • Redna cena:

  24,90 €

 • Popust:

  9,96 € (40%)

 • Spletna cena:

  14,94 €

 • Avtor:

  Elizabeth Goudge

 • Založba:

  Avrora

 • Prevajalec:

  Ida Sternad

 • Datum izida:

  30.03.2011

Vsebina kompleta:

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Za Deželo zelenega delfina, roman o treh ljudeh, ujetih v nenavaden trikotnik ljubezni, razočaranja in odpuščanja, je Elizabeth Goudge dobila literarno nagrado Writers Guild, leta 1947 pa so po njem posneli film z Lano Turner v glavni vlogi.

Mehka vezava, 13,5 x 25 cm, skupaj 838 strani.

1. del
Marianne je bila prvič v življenju videti zares lepa. Ustnice so ji trepetale od strasti, oči je imela lačne in sijoče. Ni se menila za solze, ki so ji tekle po licih; z obema rokama je tiščala k prsim Williamovo pismo. Deset let ni bilo glasu od njega, zdaj pa jo je vabil, naj pride k njemu na Novo Zelandijo. Končno jo je zasnubil. Njo, ne njene lepe sestre Marguerite. Zmagala je. Zapustila bo Otok, s parnikom odplula v nov svet, iz Williama bo naredila uspešnega moža, zavzela bosta visoko mesto v družbi, ki jima pripada ...

2. del
Marianne se ni upirala, ko jo je Tai Haruru objel in poljubil, ker je bil njegov objem hladen in brez strasti. Obšel jo je občutek domačnosti, kot da ne bi bilo prvič. Ko jo je izpustil in odšel, je začutila veliko žalost. Njena bolečina je bila nerazumljiva, saj je tega nadutega Angleža, ki je tu živel kot Maor, od nekdaj prezirala in se ga malo bala; poleg tega se ji je zdelo, da jo mož William zdaj ljubi in razume bolj kot kdaj prej.