Hrana za mir, Prehrana za duhovno zdravje ... - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Hrana za mir

Prehrana za duhovno zdravje ...

Hrana za mir
 • Redna cena:

  23,99 €

 • Popust:

  8,00 € (33%)

 • Spletna cena:

  15,99 €

 • Avtor:

  Will Tuttle

 • Založba:

  Avrora, Slovensko vegansko društvo

 • Prevajalec:

  Več prevajalcev

 • Datum izida:

  05.07.2013

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Hrana za mir je bila poimenovana za najpomembnejšo knjigo 21. stoletja, saj postavlja temelje za novo družbo, zasnovano na resnici o medsebojni povezanosti celotnega življenja na Zemlji. Gre za prvo knjigo, ki razjasni nevidne povezave med našo prehrano in med izvorom širšega razpona problemov - psiholoških, socialnih in duhovnih, kot tudi zdravstvenih in okoljskih. Razkrije učinkovite načine, kako lahko te probleme odpravimo in prispevamo k pozitivni preobrazbi zavedanja človeštva.

Ključ za resnično razumevanje sveta, v katerem živimo, se skriva v dojemanju daljnosežnih posledic naših prehrambenih navad. Čeprav mnogi razpravljajo o tem, katera prehrana je najboljša za zdravje in dolgo življenje, to delo ne govori o prehrani na ta običajen način. Knjiga raziskuje globoke družbene in duhovne posledice naših prehrambenih navad in mentaliteto, ki jih podpira. V knjigi boste izvedeli, kako narediti pozitivne spremembe, ki bodo izboljšale vaše počutje, razvile modrost in izobilje ter zmanjšale vaš ekološki odtis na Zemlji.

Mehka vezava, 13,5 x 21 cm, 300 strani.

O AVTORJU:
Dr. Will Tuttle, priznani pedagog, avtor, pianist in skladatelj predava in nastopa v Severni Ameriki in Evropi. Na univerzi U.C. Berkeley je opravil doktorat na temo poučevanja intuicije. Na visokošolskem nivoju je predaval o kreativnosti, humanističnih vedah, mitologiji, religiji in filozofiji. Prejel je nagrado Courage of Conscience Award in postal Dharma mojster zen meditacije. Zaradi svoje predanosti kulturnemu zdravljenju in prebujenju je ustvaril 8 zelo priljubljenih CD albumov z originalno glasbo za klavir in napisal mednarodno knjižno uspešnico Hrana za mir. Poznan je po svojih razumljivih in navdihujočih predavanjih, ki pogosto vključujejo izvirno glasbo za klavir in slike živali, ki jih je naslikala njegova žena Madeleine, vizionarska umetnica iz Švice.

TOMO KRIŽNAR O KNJIGI:

PREDAVANJE AVTORJA WILLA TUTTLEA: