Količina:

0


Znesek:

0,00

Oglašanje naših ptic + cd

Oglašanje naših ptic + cd
  • Redna cena:

    9,90 €

  • Popust:

    0,50 € (5%)

  • Spletna cena:

    9,40 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Oglašanje naših ptic - koliko ptic lahko prepoznate po njihovem oglašanju.
Knjižica vsebuje barvne fotografije vsake ptice, zemljevide razširjenosti ptic in informativne opise njihovega življenjskega prostora, načinov hranjenja, gnezdenja ter oglašanja. Na priloženi zgoščenki boste našli oglašanje 60 ptic.

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 40 strani.

Ptičje petje lahko slišimo povsod, bodisi v mestu ali na podeželju. Brez glasbene kulise naših pernatih prijateljev bi bili vrtovi, parki, gozdovi in polja nenavadno tihi in zato toliko bolj siromašni. Mnogokrat lahko slišimo njihovo oglašanje, vendar pa ptic ne vidimo. Ta knjiga in zgoščenka, ki sta preprosti za uporabo, vam omogočata vpogled v skrivnostni svet ptic.

Knjiga in zgoščenka, ki sta za opazovalce ptic vseh starosti in zmožnosti neprecenljivi, odpirata nov način prepoznavanja ptic in razumevanja njihovega vedenja. V vas lahko zbudita resnično zanimanje za glasovno najbolj nadarjene človekove spremljevalce.

Avtorja:
Hannu Jaennes, ornitolog in vodja izletov z opazovanjem ptic, ki se že leta navdušuje nad pticami, je posnel njihove klice in petje v mnogih deželah po svetu in tako uredil veliko zbirko zvočnih posnetkov, ki jo neprestano dopolnjuje.
Owen Roberts je izjemen poznavalec in opazovalec ptic s poglobljenim znanjem o okoliških pticah.