Količina:

0


Znesek:

0,00

Kaj neki tu cveti? s fotografijami

ZANESLJIVO PREPOZNAVANJE PO BARVI

Kaj neki tu cveti? s fotografijami
 • Kaj neki tu cveti? s fotografijami
 • Kaj neki tu cveti? s fotografijami
 • Redna cena:

  19,90 €

 • Popust:

  1,00 € (5%)

 • Spletna cena:

  18,91 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Kaj neki tu cveti? je knjiga za zanesljivo prepoznavanje cvetlic po barvi: rdeči, beli, modri, rumeni, zeleni ali rjavi cvetovi. Knjiga spada med klasične priročnike, vendar je povsem nova in dopolnjena z dodatnim izborom cvetlic. Priročnik omogoča preprost način prepoznavanja več kot 500 rastlinskih vrst po barvnem ključu in obliki cvetov.
Prikazane so do tri fotografije za vsako rastlinsko vrsto, posebej označeni so pomembni prepoznavni znaki, dodani so opisi zamenljivih vrst, pregled vseh značilnosti cvetnic s fotografijami in risbami, v dodatku pa je 40 uporabnih rastlin in najbolj uporabne užitne divje rastoče rastline.
Več kot 1400 fotografij in risb!

Mehka vezava, 13 x 19 cm, 447 strani.

Prvi priročnik za prepoznavanje rastlin Kaj neki tu cveti? je izšel leta 1935 in odtlej so ga v različnih izdajah prodali že več milijonov izvodov. Od leta 2004, ko je pri založbi Narava izšel prvi slovenski prevod tega legendarnega dela z naslovom Kaj neki tu cveti? V naravi rastoče srednjeevropske kritosemenke, je tudi priljubljen spremljevalec slovenskih ljubiteljev narave in cvetja.Zdaj pa je pred nami povsem nova knjiga!