Maj in vetrčki (slikanica + CD) - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Maj in vetrčki (slikanica + CD)

Maj in vetrčki (slikanica + CD)
 • Maj in vetrčki (slikanica + CD)
 • Maj in vetrčki (slikanica + CD)
 • Maj in vetrčki (slikanica + CD)
 • Redna cena:

  14,90 €

 • Popust:

  9,98 € (67%)

 • Spletna cena:

  4,92 €

 • Avtor:

  Marika Mihelčič

 • Založba:

  Založba Narava

 • Datum izida:

  21.06.2013

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Na vrhu hriba, visoko nad morjem, je v pečinah domovala družina Vetrovih. Ob očetu Puhu in mami Burji so bili v družini še starejši bratec Puhec, nagajivi mlajši bratec Pihec ter nežna sestrica Sapica. Po dolgi zimi, ko so vsi imeli polne roke dela, so prišli tudi zanje lepi časi počitnic. Zjutraj, ko sta mama in oče še pospravljala okoli pečine, Pihec in Sapica pa sta spala, je Puhec že oddrvel od doma, številnim vragolijam naproti.

Pravljica o Maju in vetrčkih se je rodila na domačih tleh, med družinskimi člani, na počitnicah, kjer bi se naj dogajale samo prijetne reči. Štiriletnemu fantiču Maju je pomagala, da je pozabil na hudo bolečino, ko se je njegov prst znašel na napačnem kraju, med vrati, prav v trenutku, ko je zapihal veter. Pravzaprav je nastala zaradi tega prsta in pozornost obrnila proč od bolečine – in tako je bil njen namen izpolnjen.

Slikanica ima priloženo zgoščenko!

O AVTORICAH:

Marika Mihelčič je doslej izdala dve slikanici (Pikapolonica Lili in Metla Pometačka) ter nekaj člankov o pomoči ter razvoju gluhih in naglušnih otrok. A to ne pomeni, da jih ni napisala mnogo več, le da jih je brala samo svojim vnukom, nečakom in drugim neštetim otrokom, ki vedno znova vstopajo v njeno življenje – tako jih je uspavala, tolažila med boleznijo, jih kratkočasila. Zato so njene izkušnje neprecenljive.
Andreja Gregorič, univ. dipl. oblikovalka vizualnih komunikacij. Deluje na področju ilustracije, oblikovanja in slikarstva. Doslej je z njenimi ilustracijami izšlo že več kot 30 knjig, od slikanic do proze, pri različnih založbah in različnih avtorjev. Pojavljajo se tudi v številnih otroških revijah in naslovnicah.

Trda vezava, 22 x 22 cm, 30 strani.