Količina:

0


Znesek:

0,00

Velika knjiga o šoli jahanja

Velika knjiga o šoli jahanja
 • Velika knjiga o šoli jahanja
 • Velika knjiga o šoli jahanja
 • Redna cena:

  14,90 €

 • Popust:

  2,90 € (19%)

 • Spletna cena:

  12,00 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Z nasveti olimpijske zmagovalke Ingrid Klimke in njene hčerke Grete Ute Ochsenbauer

Velika knjiga o šoli jahanja Velika knjiga o šoli jahanja Z nasveti olimpijske zmagovalke Ingrid Klimke in njene hčerke Grete Ute Ochsenbauer

Velika knjiga o šoli jahanja spremlja skupino otrok pri njihovem učenju jahanja. Naučili se boste vsega, kar mora vedeti dober jahač.
Kako negujem konja?
Kaj moram upoštevati pri prehrani konja?
Kaj lahko s konjem vadim na tleh?
Kako pravilno lonžiram?
Kako jaham v maneži?
Na kaj moram biti pozoren pri jahanju na terenu?

Otroci poročajo o svojih izkušnjah in dajejo dragocene nasvete z vidika učenca. Ute Ochsenbauer, dolgoletna učiteljica jahanja, tankočutno pojasnjuje, kako človek in konj skupaj postaneta dober tim in kako pravilno upoštevamo potrebe živali.

Olimpijska zmagovalka Ingrid Klimke in njena hčerka Greta dajeta prave profesionalne nasvete! Tako je učenje jahanja zares v veselje!

Ta knjiga o konjih ni le sklop suhoparnih navodil za ravnanje s konji in jahanje. Gre za predstavitev posebnosti jahanja kot športa, v katerem s človekom enakopravno sodeluje čudovito bitje konj. Zato je živahna, presenetljiva in otrokom ter konjem čim bolj prijazna.

Osebnost ponija in konja ni pomembna le v vrhunskem športu. Tudi sicer konji lahko delajo le, če so vsestransko zdravi in zadovoljni. Takrat so tako trmasti in živahni, razgibani, pogumni, presenetljivi, lepi in včasih tudi divji, kot je to lahko le živo bitje. In prav zato imamo radi naše ponije in konje – in jahanje!


Trda vezava, 22,5 x 27,5 cm, 143 strani.