Šolanje psa na 101 način - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Šolanje psa na 101 način

Šolanje psa na 101 način
 • Šolanje psa na 101 način
 • Šolanje psa na 101 način
 • Redna cena:

  22,90 €

 • Popust:

  1,15 € (5%)

 • Spletna cena:

  21,75 €

 • ISBN:

  9789617031058

 • Avtor:

  Kyra Sundance

 • Založba:

  Narava

 • Datum izida:

  12.01.2018

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Navodila korak za korakom, da bi zrastel v veselega in vzgojenega psa! To knjigo boste uporabljali UČENJE S POZITIVNO MOTIVACIJO, da bi vzpostavili zadovoljujočo vez z vašim psom, ki bo postal voljan partner v procesu učenja. Zaupanje in želja po sodelovanju, ki ju boste vzpostavili med učenjem, bosta trajala vse življenje.

Spoznajte psa z osnovnimi ukazi kot so na primer »pridi«, »pojdi na mesto« in »spusti«. Naučite se reševati pogoste težave s praktičnimi in učinkovitimi nasveti. Sem štejemo težave s hojo na vrvici (stran 80), postavljanjem mej v prostorih, ki jih vaš pes ne sme prestopiti (stran 72), spoštovanjem otrok in drugih živali, ki bivajo v domačem okolju (strani 32 in 30). Z uporabo metod nasprotnega pogojevanja in pozitivnega preusmerjanja pravilno pristopite k reševanju težav, kot sta strah in agresija.

Mehka vezava, 17,8 x 22,9 cm, 176 strani.

O AVTORICI:
KYRA SUNDANCE je svetovno priznana pasja inštruktorica in predavateljica, izvajalka kaskaderskih prizorov s psi in uspešna, mednarodno priljubljena avtorica. Njene knjige so prejemnice pomembnih nagrad in so izšle v več kot milijon tiskanih izvodih.

Vsebujejo preproste metode šolanja, ki jim lahko sledite korak za korakom in predstavljajo najbolj human in učinkovit pristop k šolanju psov. Kyra je poklicna inštruktorica psov za filmske produkcije, direktorica organizacije »Do More With Your Dog« in predsedujoča na razstavi »Trick Dog Expo«.