Šolanje psa na 101 način - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Šolanje psa na 101 način

Šolanje psa na 101 način
 • Šolanje psa na 101 način
 • Šolanje psa na 101 način
 • Redna cena:

  22,90 €

 • Popust:

  1,15 € (5%)

 • Spletna cena:

  21,75 €

 • ISBN:

  9789617031058

 • Avtor:

  Kyra Sundance

 • Založba:

  Narava

 • Datum izida:

  12.01.2018

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Navodila korak za korakom, da bi zrastel v veselega in vzgojenega psa! To knjigo boste uporabljali UČENJE S POZITIVNO MOTIVACIJO, da bi vzpostavili zadovoljujočo vez z vašim psom, ki bo postal voljan partner v procesu učenja. Zaupanje in želja po sodelovanju, ki ju boste vzpostavili med učenjem, bosta trajala vse življenje.

Spoznajte psa z osnovnimi ukazi kot so na primer »pridi«, »pojdi na mesto« in »spusti«. Naučite se reševati pogoste težave s praktičnimi in učinkovitimi nasveti. Sem štejemo težave s hojo na vrvici (stran 80), postavljanjem mej v prostorih, ki jih vaš pes ne sme prestopiti (stran 72), spoštovanjem otrok in drugih živali, ki bivajo v domačem okolju (strani 32 in 30). Z uporabo metod nasprotnega pogojevanja in pozitivnega preusmerjanja pravilno pristopite k reševanju težav, kot sta strah in agresija.

Mehka vezava, 17,8 x 22,9 cm, 176 strani.

O AVTORICI:
KYRA SUNDANCE je svetovno priznana pasja inštruktorica in predavateljica, izvajalka kaskaderskih prizorov s psi in uspešna, mednarodno priljubljena avtorica. Njene knjige so prejemnice pomembnih nagrad in so izšle v več kot milijon tiskanih izvodih.

Vsebujejo preproste metode šolanja, ki jim lahko sledite korak za korakom in predstavljajo najbolj human in učinkovit pristop k šolanju psov. Kyra je poklicna inštruktorica psov za filmske produkcije, direktorica organizacije »Do More With Your Dog« in predsedujoča na razstavi »Trick Dog Expo«.