Bojevniki - ogenj in led, Saga Bojevniki, druga knjiga - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Bojevniki - ogenj in led

Saga Bojevniki, druga knjiga

Bojevniki - ogenj in led
 • Redna cena:

  14,99 €

 • Popust:

  0,75 € (5%)

 • Spletna cena:

  14,24 €

 • Avtor:

  Erin Hunter

 • Založba:

  Mettis Bukvarna

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Po pregonu krvoločnega Mrkozvezda in njemu zvestih bojevnikov iz Klana senc v divjini končno zavlada mir. A ta je kratkega diha. Razmerja moči se hitro postavijo na novo in z njimi nova zavezništva in nova nasprotja.
Ognjenonogi je postal Ognjenosrčni – bojevnik Klana groma.

Trda vezava, 14,5 x 20,5 cm, 332 strani.

Usoda pa je še kar zagonetna. Tako kot je zagonetno sporočilo, ki ga Ognjenosrčni v sanjah prejme od Klana zvezd. »Pazi se bojevnika, ki mu ne moreš zaupati!« Kdo je ta bojevnik? Je ogroženo njegovo življenje? Nekateri si namreč še vedno močno želijo, da se ne bi pojavil v gozdu. In kaj se dogaja z njegovim najboljšim prijateljem Sivorepcem, ki se vedno bolj umika sam vase? Je na kocki tudi to prijateljstvo?

Že generacije dolgo štirje klani divjih mačk živijo v tihem, a skrivnostnem gozdu. Klan groma, Klan reke, Klan vetra in Klan senc. V skladu s starodavnimi zakoni si delijo ozemlje in hrano. Spoštujejo meje, ki so jih začrtali že njihovi predniki. Živijo mirno in spoštujejo pravice drugih. A ne za ceno lastne škode. Svoje pravice branijo srdito, če je potrebno tudi z življenji.

Naslovi vseh šestih knjig iz sage Bojevniki:
1. knjiga: V DIVJINO
2. knjiga: OGENJ IN LED
3. knjiga: GOZD SKRIVNOSTI
4. knjiga: NEVIHTA
5. knjiga: NEVARNA POT
6. knjiga: MRAČNI ČASI