Količina:

0


Znesek:

0,00

Mediacija

Mediacija
  • Redna cena:

    39,90 €

  • Popust:

    2,00 € (5%)

  • Spletna cena:

    37,91 €

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Mediacija je knjiga, ki povzema strokovne temelje in merila za izvajanje mediacije v Sloveniji ter podaja širok pogled na mediacijo v Sloveniji in po svetu. Za vse, ki želijo spore oz. konflikte reševati na drugačen, bolj konstruktiven, sporazumen način, je knjiga Mediacija nepogrešljivo gradivo.

Mehka vezava, 14,5 x 21 cm, 356 strani.

Avtor je s knjigo želel posebej predstaviti zelo uspešen model oz. pristop, ki ga uporabljajo nekatere mediacijske organizacije v Sloveniji in je še posebej uporaben za mediacijo, ki poteka v samostojnih organizacijah ali pri samostojnih mediatorjih in v primerih, ko dva ali več posameznikov želita pomoč pri sporazumnem razreševanju določene problematike in želita imeti dovolj svobode za komunikacijo o spornem področju drug z drugim.

Knjiga Mediacija avtorja Marka Iršiča je v prvi vrsti namenjena mediatorjem in udeležencem usposabljanj za mediatorje kot pomoč pri bolj kakovostnem izvajanju mediacije oz. dodatno gradivo. Prav tako je knjiga namenjena vsem, ki jih to področje zanima in bi o mediaciji radi izvedeli več. Knjiga bralcu ponuja odgovore na vprašanja: Kaj je mediacija, Kaj mediacija ponuja oz. kakšne možnosti odpira.