Razvoj znanosti, Dianetika - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Razvoj znanosti

Dianetika

Razvoj znanosti
 • Redna cena:

  19,90 €

 • Popust:

  7,00 € (35%)

 • Spletna cena:

  12,90 €

 • Avtor:

  L. Ron Hubbard

 • Založba:

  New Era

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Optimalni računalnik je predmet, ki smo ga že mnogi proučevali. Morda je malo presenetljivo predstavljati si tak računalnik. Toda dejstvo je, da takšen stroj obstaja. Danes jih obstaja na milijarde in veliko milijard jih je bilo narejenih in uporabljanih v preteklosti. Pravzprav imate enega tudi vi. Kajti tukaj govorimo o človekovem umu. (L. Ron Hubbard)

Mehka vezava, 15,5 x 23,5 cm, 197 strani.

Dianetika (iz grške besede dia "skozi" in nous "duša") opredeljuje temeljne prinicpe uma in duha. Z uporabo teh odkritij je postalo očitno, da se dianetika ukvarja z bitjem, ki ni podvrženo zakonom časa - s človekovim duhom, prvotno poimenovanim "jaz" in pozneje "thetan". Od tod dalje je avtor nadaljeval svoje raziskovanje in naposled začrtal pot do človekove popolne duhovne svobode.