Količina:

0


Znesek:

0,00

Čudoviti svet lutk + dvd + klobučevina

Čudoviti svet lutk + dvd + klobučevina
 • Čudoviti svet lutk + dvd + klobučevina
 • Čudoviti svet lutk + dvd + klobučevina
 • Čudoviti svet lutk + dvd + klobučevina
 • Čudoviti svet lutk + dvd + klobučevina
 • Redna cena:

  29,90 €

 • Popust:

  1,50 € (5%)

 • Spletna cena:

  28,41 €

 • Najboljša cena* v 30 dneh: 28,41 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ročne lutke so idealno didaktično sredstvo za vzpodbujanje govora, bogatenje besednega zaklada in razvijanje motoričnih spretnosti. Z lutko otroci izgubijo strah pred nastopanjem, pri izdelavi pa razvijejo svoje kreativne sposobnosti. Lutki z igro vdahnejo življenje, se z njo poistovetijo, pogovarjajo in nenadoma jih ta popelje v pravljični svet.
Komplet Čudoviti svet lutk je primeren za delo s predšolskimi in šolskimi otroki.

KOMPLET VSEBUJE:

- KNJIGO, trda vezava, 220 x 320 cm, 76. strani (vsebina: kaj potrebujemo za izdelavo lutk, naprstne lutke, dlančne lutke, rokavičke, risanje na rokavičke, ročne lutke, izdelava oblekic, človeški liki, senčne lutke, lutkovno gledališče),
- DVD, ki prikazuje izdelavo posameznega tipa lutk in uporabljene materiale,
- KLOBUČEVINO, knjigi so priloženi že pripravljeni materiali iz klobučevine, ki jih lahko uporabite za izdelavo treh naprstnih lutk.
Pomembno: izdelava lutk je preprosta in prilagojena starostnim skupinam (za predšolske in šolske otroke)!

O AVTORJU:

Jožef Pernarčič je mož vsestranskih talentov. Leta 1977 je prvič predstavil komplet lutk na sejmu Vse za otroka pod blagovno znamko PEJO. Vse svoje izdelke je oblikoval sam in bil dvakrat povabljen na bienale industrijskega oblikovanja BIO 8 IN BIO 9, kjer je razstavljal kar 74 svojih izdelkov. Na področju lutk je naredil številne izboljšave in inovacije. Prvi se je domislil izdelave senčnih lutk iz barvnega pleksi stekla. Za svoje izdelke je prejel priznanja: Tri zlate zibke na sejmih Vse za otroka, Bronasto plaketo mesta Celje, Srebrno plaketo mednarodnega obrtnega sejma v Celju, Naziv dobra igrača. Avtor se je v življenju podal tudi v pesniške in založniške vode. Kot dramaturg je napisal dve drami in organiziral številne gledališke predstave za otroke.