Obljuba mediacije - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Obljuba mediacije

Obljuba mediacije
 • Redna cena:

  39,90 €

 • Popust:

  2,00 € (5%)

 • Spletna cena:

  37,91 €

 • Avtor:

  Robert A. Baruch Bush, Joseph P. Folger

 • Založba:

  Zavod Rakmo

 • Datum izida:

  11.03.2011

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Obljuba mediacije - Odzivanje na konflikt z opolnomočenjem in priznavanjem
Knjiga je temeljno delo transformativne mediacije. Postavlja konceptualni okvir transformativnemu pristopu in ga utemelji v znanstvenih delih avtorjev in mislecev na različnih področjih. Nakazuje premik paradigme k višji kulturi obvladovanja konfliktov in medosebnih odnosov, kjer je pomemben tako posameznik, kot tudi odnosi, v katerih živi.
Prava vrednost mediacije je namreč v njeni spodobnosti spremeniti ne le situacijo, ampak tudi transformirati konflikt, posameznike in odnos med njimi. Obljubo mediacije, to je možnost za višjo raven kulture obvladovanja konfliktov oz. obvladovanje konfliktov na višji ravni in posledično doseganje višje ravni kulture v medosebnih odnosih, pa ljudje intuitivno zaslutijo in si tega kljub konfliktu pravzparav želijo.

Mehka vezava, 15,5 x 23 cm, 298 strani.