Mesne jedi
- Redna cena:
9,70 € - Popust:
0,48 € (5%)
- Spletna cena:
9,21 €
- Avtor:
- Založba:
- Prevajalec:
Zaloga: ni na zalogi
Opis izdelka
Meso je eden najpomembnejših virov beljakovin v prehrani človeka. Sestavljeno je iz mišičnih vlaken, vezivnega tkiva in večjih ali manjših količin maščob. Z biološkega vidika so beljakovine živalskega izvora visokovredne sestavine, s katerimi se v naš organizem lažje absorbirajo železo, mineralne snovi in vitamini.
V kuharici Mesne jedi boste našli odlične recepte za pripravo jedi iz teletine, govedine, svinjine, jagnjetine, perutnine in kunca ter divjačine. Seznanili se boste s posameznimi deli mesa, kakšna je njihova kvaliteta in kako poteka predpriprava na kuhanje.
Knjiga je primerna, tako za manj kot tudi bolj izkušene kuharice in kuharje. Dober tek!
Trda vezava, 22,5 x 29,5 cm, 96 strani.
V kuharici Mesne jedi boste našli odlične recepte za pripravo jedi iz teletine, govedine, svinjine, jagnjetine, perutnine in kunca ter divjačine. Seznanili se boste s posameznimi deli mesa, kakšna je njihova kvaliteta in kako poteka predpriprava na kuhanje.
Knjiga je primerna, tako za manj kot tudi bolj izkušene kuharice in kuharje. Dober tek!
Trda vezava, 22,5 x 29,5 cm, 96 strani.