Čez mavrico, Iz Ljubljane skozi krške oči - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Čez mavrico

Iz Ljubljane skozi krške oči

Čez mavrico
 • Redna cena:

  21,70 €

 • Popust:

  1,09 € (5%)

 • Spletna cena:

  20,62 €

 • Avtor:

  Alenka Mirt Iskra

 • Založba:

  Neviodvnvm

Brezplačna dostava

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Alenka Mirt iskraq ima rada ljudi, največ ji pomenijo prijazni medčloveški odnosi in dobrota, ki se ne razkazuje in napihuje, ampak čisto preprosto - je. V njenih ljudeh. In v njej, ki "hodim naokoli z odprtim srcem in paleto razpoloženj na obrazu." hodi z utripajočim, toplim srcem. s srcem, ki ljubi in je ljubljeno. Zato doživlja življenje z žlahtno preprostostjo in presunljivo globino. S spoštljivostjo in hvaležnostjo, ki se nas dotakne in nas poboža z najlepšim darom med darovi - s človeško bližino.
Življenje je lepo, pričuje sleherna njena beseda, četudi kdaj utrujena, žalostna, samotno tiha. A vedno nabita z vero, ki ji je Alenka dala svoje ime - Upanje. Zato je knjiga, ki jo držite v rokah, majhna knjiga z velikim smislom. (Manca Košir)

Trda vezava, 13,5 x 22,5 cm, 175 strani.

O avtorici:

Alenka Mirt Iskra je odraščala v Krškem, po diplomi iz novinarstva pa je ostala v Ljubljani, kjer dela na televiziji POP TV. V okviru oddaje 24 ur vodi rubriko Vizita, v kateri poroča o zdravju in medicini. Dolga leta je poročala tudi o zdravstveni problematiki.
Pisanje je njena velika ljubezen, saj jo spremlja že od otroštva. V šolskih letih je dobila več literarnih nagrad. Leta 2007 je začela v Posavski obzornik pisati kolumne, ki so doživele izjemen sprejem med bralci, saj se, tako pravijo, zlahka poistovetijo z Alenkinimi zgodbami in so ji hvaležni za izkušnje, ki jih deli z njimi.