Čez mavrico, Iz Ljubljane skozi krške oči - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Čez mavrico

Iz Ljubljane skozi krške oči

Čez mavrico
 • Redna cena:

  21,70 €

 • Popust:

  1,09 € (5%)

 • Spletna cena:

  20,62 €

 • Avtor:

  Alenka Mirt Iskra

 • Založba:

  Neviodvnvm

Brezplačna dostava

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Alenka Mirt iskraq ima rada ljudi, največ ji pomenijo prijazni medčloveški odnosi in dobrota, ki se ne razkazuje in napihuje, ampak čisto preprosto - je. V njenih ljudeh. In v njej, ki "hodim naokoli z odprtim srcem in paleto razpoloženj na obrazu." hodi z utripajočim, toplim srcem. s srcem, ki ljubi in je ljubljeno. Zato doživlja življenje z žlahtno preprostostjo in presunljivo globino. S spoštljivostjo in hvaležnostjo, ki se nas dotakne in nas poboža z najlepšim darom med darovi - s človeško bližino.
Življenje je lepo, pričuje sleherna njena beseda, četudi kdaj utrujena, žalostna, samotno tiha. A vedno nabita z vero, ki ji je Alenka dala svoje ime - Upanje. Zato je knjiga, ki jo držite v rokah, majhna knjiga z velikim smislom. (Manca Košir)

Trda vezava, 13,5 x 22,5 cm, 175 strani.

O avtorici:

Alenka Mirt Iskra je odraščala v Krškem, po diplomi iz novinarstva pa je ostala v Ljubljani, kjer dela na televiziji POP TV. V okviru oddaje 24 ur vodi rubriko Vizita, v kateri poroča o zdravju in medicini. Dolga leta je poročala tudi o zdravstveni problematiki.
Pisanje je njena velika ljubezen, saj jo spremlja že od otroštva. V šolskih letih je dobila več literarnih nagrad. Leta 2007 je začela v Posavski obzornik pisati kolumne, ki so doživele izjemen sprejem med bralci, saj se, tako pravijo, zlahka poistovetijo z Alenkinimi zgodbami in so ji hvaležni za izkušnje, ki jih deli z njimi.