Obljuba mediacije, transformativni, PRISTOP K OBVLADOVANJU KONFLIKTOV - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Obljuba mediacije, transformativni

PRISTOP K OBVLADOVANJU KONFLIKTOV

Obljuba mediacije, transformativni
 • Redna cena:

  39,90 €

 • Popust:

  2,00 € (5%)

 • Spletna cena:

  37,91 €

 • Avtor:

  Robert A. Baruch Bush, Joseph P. Folger

 • Založba:

  Zavod Rakmo

 • Prevajalec:

  Matej Žlajpah, Katarina Kačar, Mateja Pirman

 • Datum izida:

  06.12.2011

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Obljuba mediacije - Transformativni pristop k obvladovanju konfliktov je knjiga, ki jasno izraža obljubo mediacije, ki ni samo v možnosti poravnavanja ali reševanja konkretnih sporov, ampak v spremembi oziroma transformaciji konfliktne interakcije iz negativne in uničujoče v pozitivno in ustvarjalno. Preko te transformacije se spreminja tudi naravnanost posameznikov in odnos med njimi. Posredno pa se lahko spreminjajo tudi odnosi v družbi in posledično svet.
Z razvojem in uporabo transformativne mediacije torej pomagamo ljudem samim, da postajajo tudi v konfliktnih situacijah bolj to, kar v resnici hočejo biti in vzpostavljajo take odnose kot si jih v resnici želijo. Na ta način se konflikti spreminjajo v priložnosti za rast in razvoj in prispevajo k napredku in izboljšanju naših odnosov in naših življenj. (Marko Iršič)

Mehka vezava, 15,5 x 23 cm, 288 strani.