Čudoviti svet lutk, komplet, KNJIGA+DVD+LUTKOVNO GLEDALIŠČE - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Čudoviti svet lutk, komplet

KNJIGA+DVD+LUTKOVNO GLEDALIŠČE

Čudoviti svet lutk, komplet
 • Čudoviti svet lutk, komplet
 • Čudoviti svet lutk, komplet
 • Čudoviti svet lutk, komplet
 • Čudoviti svet lutk, komplet
 • Redna cena:

  46,00 €

 • Popust:

  4,60 € (10%)

 • Spletna cena:

  41,40 €

 • ISBN:

  978-961-92494-0-6

 • Avtor:

  Jožef Pernarčič

 • Založba:

  Pernarčič & Pernarčič

Brezplačna dostava

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ročne lutke so idealno didaktično sredstvo za vzpodbujanje govora, bogatenje besednega zaklada in razvijanje motoričnih spretnosti. Z lutko otroci izgubijo strah pred nastopanjem, pri izdelavi pa razvijejo svoje kreativne sposobnosti. Lutki z igro vdahnejo življenje, se z njo poistovetijo, pogovarjajo in nenadoma jih ta popelje v pravljični svet.
Komplet Čudoviti svet lutk je primeren za delo s predšolskimi in šolskimi otroki.

KOMPLET VSEBUJE:

- KNJIGO, trda vezava, 220 x 320 cm, 76. strani (vsebina: kaj potrebujemo za izdelavo lutk, naprstne lutke, dlančne lutke, rokavičke, risanje na rokavičke, ročne lutke, izdelava oblekic, človeški liki, senčne lutke, lutkovno gledališče),
- DVD, ki prikazuje izdelavo posameznega tipa lutk in uporabljene materiale,
- LUTKOVNO GLEDALIŠČE (iz plastificiranega kartona), v katerem bodo otroci lahko s svojimi lutkami odigrali predstave (dimenzije: širina 40 cm x dolžina 73 cm x višina 36 cm).
Pomembno: izdelava lutk je preprosta in prilagojena starostnim skupinam (za predšolske in šolske otroke)!

O AVTORJU:

Jožef Pernarčič je mož vsestranskih talentov. Leta 1977 je prvič predstavil komplet lutk na sejmu Vse za otroka pod blagovno znamko PEJO. Vse svoje izdelke je oblikoval sam in bil dvakrat povabljen na bienale industrijskega oblikovanja BIO 8 IN BIO 9, kjer je razstavljal kar 74 svojih izdelkov. Na področju lutk je naredil številne izboljšave in inovacije. Prvi se je domislil izdelave senčnih lutk iz barvnega pleksi stekla. Za svoje izdelke je prejel priznanja: Tri zlate zibke na sejmih Vse za otroka, Bronasto plaketo mesta Celje, Srebrno plaketo mednarodnega obrtnega sejma v Celju, Naziv dobra igrača. Avtor se je v življenju podal tudi v pesniške in založniške vode. Kot dramaturg je napisal dve drami in organiziral številne gledališke predstave za otroke.