Kako razumeti depresijo - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Kako razumeti depresijo

Kako razumeti depresijo
 • Redna cena:

  3,90 €

 • Popust:

  0,19 € (5%)

 • Spletna cena:

  3,71 €

 • Avtor:

  Dr. Kwame McKenzie

 • Založba:

  Pisanica

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Od časa do časa se nam vsem dogaja, da smo potrti, žalostni, malodušni ali obupani. Takšno razpoloženje pa po nekaj dneh navadno mine in življenje se spet vrne v normalni tir. Takšno duševno razpoloženje seveda ni stanje, ki ga zdravniki imenujejo depresija. Depresija je namreč veliko več kot samo žalost in obup, je bolezen, ki prizadene telo in dušo in traja najmanj nekaj tednov.

Mehka vezava, knjižica, 11,5 x 18,5 cm, 88 strani.

Nobenega znaka ni, ki bi pokazal, ali gre samo za prehodno depresivno razpoloženje ali za tako imenovno klinično depresijo. Mnogi znaki so podobni, a če gre za resnično depresijo, so izrazitejši in trajajo dalj časa. Depresija je bolezen, ki jo je mogoče zdraviti in da se boste sčasoma počutili spet bolje.