Deklica z vprašajem - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Deklica z vprašajem

Deklica z vprašajem
 • Redna cena:

  22,70 €

 • Popust:

  1,13 € (5%)

 • Spletna cena:

  21,57 €

 • Avtor:

  Saša Fluher

 • Založba:

  Saša Fluher, samozaložba

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

To je zgodba o Aleksu. Ta Aleks bi lahko bil avstrijski, češki ali slovaški. Lahko je tudi slovenski. Skratka, živi nekje tu, kjer živijo tudi bralci tega romana. Želim si, da bi nekega dne prebral ta roman tudi kakšen Američan ali Rus. A še najbolj bodo začutili in čutili delovanje njegovega srca in uma srednjeevropejci.
Nekega dne se Aleksu ponudi priložnost za boljše življenje.
Mu bo s tem dano, da uide vseobsegajoči spirali vsakdanjega življenja, ki ga iz dneva v dan srka vase in mu ne dovoli ničesar drugega, kot le živeti in delati za nekoga drugega?
Bo njegovi ranjeni duši dano, da postane njen odrešenik in ji podeli pozabo za nekaj nepozabnega?
Predvsem pa: ali lahko izpod zdaj že mrzlega pepela neizživetih želja vznikne nekaj, kar mu bo prineslo željo po novem, boljšem življenju?
Potujoči bo knjigo odložil z besedami: »Videl in bral sem tudi že marsikaj boljšega.« Tisti, ki bodo obstali, pa bodo – brez besed – življenje nadaljevali tam, kjer se je končala zadnja beseda.

Mehka vezava, 14 x 20 cm, 233 strani.