Količina:

0


Znesek:

0,00

Post, pot do zdravja

RAČKE

Post, pot do zdravja
  • Redna cena:

    6,99 €

  • Popust:

    0,35 € (5%)

  • Spletna cena:

    6,64 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Dr. Christian Tal Schaller je leta 1968 z odliko diplomiral na medicinski fakulteti v Ženevi. Delal je najprej v bolnišnici, nato pa je vodil skupino zdravnikov pod imenom Doktor Sonce, ki so bolnike zdravili s homeopatijo, akupunkturo, aurikoloterapijo ali drugimi vejami alternativne medicine.

Pri zdravljenju dr. Schaller upošteva tudi miselne in duhovne razsežnosti človeka. Trdi, da je naše zdravje odvisno od našega načina življenja in duhovne naravnanosti. Dalje opozarja, da je večina težkih bolezni našega časa, kot so rak in bolezni srca in ožilja, povezanih z onesnaženost jo organizma, ki ga povzročajo pretirano uživanje hrane živalskega izvora, kajenje, alkohol in poživila, premalo gibanja in stres. S pomočjo preprostih napotkov, zbranih v tej v knjigi, se bomo naučili, kako si prečistimo organizem in kako s postom preprečimo ali preženemo bolezni.

V knjigi Post, pot do zdravja avtor na kratko predstavi tudi zdravo prehrano. Pri tem se opira na esensko izročilo, ki spoštuje tako človekovo telo kot okolje, v katerem živi.

Mehka vezava, 11 x 18 cm, 128 strani.