Prelomnica TV - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Prelomnica TV

Prelomnica TV
 • Redna cena:

  29,95 €

 • Popust:

  24,96 € (83%)

 • Spletna cena:

  4,99 €

 • Avtor:

  Danielle Steel

 • Založba:

  Anu Elara

 • Prevajalec:

  Nada Pantić Starič

 • Datum izida:

  07.02.2011

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Prelomnica Danielle Steel je iskriva zgodba s številnimi duhovnimi preobrati štirih glavnih junakov. Potres v zalivu pretrese življenja treh čudovitih, talentiranih žensk, ki čutijo, da še niso izpolnile svojega življenjskega poslanstva. 30-letna Sarah Sloane je žena uspešnega podjetnika in mati dveh otrok, ko se ji po potresu začne njeno popolno življenje sesuvati na koščke.

Vzporedno teče življenje 19-letne Melanie Free, z Grammyjem nagrajene pevke, ki s potresom doživi življenjski preobrat tako zasebno kot poslovno. Kot prostovoljka v kampu najde nov smisel življenja. Sestra Maggie Kent je nuna, ki dela z brezdomci, po potresu pa išče preživele med kamenjem. Zbliža se s fotografom Everettom Carsonom, bivšim vojnim dopisovalcem. Maggie mu pomaga sestaviti njegovo sesuto življenje, prežeto z alkoholom. Potres pomeni zanj nov začetek in smisel življenja.

Trda vezava, 14 x 21 cm, 333 strani.

O AVTORICI:

Danielle Steel (1947) je priljubljena svetovno znana pisateljica ljubezenskih romanov, kar dokazuje tudi 600 milijonov prodanih izvodov njenih uspešnic.Od leta 1981 so njene knjige stalnica na lestvici New York Times Bestseler (najbolje prodajanih knjig).
Enaindvajset njenih romanov je bilo prirejeno za filme.Svojo prvo knjigo je napisala pri devetnajstih. Večkrat dela tudi na petih knjigah hkrati; pri eni raziskuje zgodbo, drugo piše, tretjo ureja. Vseeno pa porabi od dve do tri leta za raziskovanje in razvoj enega projekta.

Družina, otroci in mladi ljudje so osrednje težišče njenega življenja in njena strast, kar se pogosto kaže v njenem pisanju. Ukvarja s temami, ki se nanašajo na najbolj pereča vprašanja resničnega življenja, zato so njene knjige univerzalne in se dotaknejo tako veliko ljudi.