Količina:

0


Znesek:

0,00

81 svetovnih skrivnosti

81 svetovnih skrivnosti
  • Redna cena:

    13,90 €

  • Popust:

    0,70 € (5%)

  • Spletna cena:

    13,20 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 13,20 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V knjigi 81 skrivnosti bo vsakdo našel misli, ki se dotikajo njegovih ali njenih težav – v partnerskem odnosu, na delovnem mestu, s prijatelji, znanci ali družinskimi člani. Nadalje misli naslavljajo tudi vse, ki se jim preprosto zdi, da bi bilo njihovo življenje lahko bolj polno, kvalitetno in brez omejitev. Koristna načela za svetlo življenje se dotikajo tako ustvarjanja dolgotrajnih odnosov kot doseganja stanja mirnega in zadovoljnega srca, ki se na najboljši način sooča s konflikti, izgubami in nevarnostmi. "Sledenje poti skrivnosti je meni in ostalim, ki sem jim skrivnosti razkril, prineslo vse dobre stvari, ki jih najbolj cenimo: iskreno prijateljstvo, uspeh, mir, srečo, čudovite odnose z ljudmi, ki jih ljubimo, dobre poklice in ljubeče, iskrene ter popolnoma zadovoljujoče odnose z našimi otroki," pravi Chris Prentiss.
Razumevanje, modrost in potrpežljivost so verjetno tri najpogosteje uporabljene besede v knjigi 81 skrivnosti. Usoda modrega človeka je varna. Tak človek je zelo uspešen in nadvse srečen. Si lahko želimo sploh še česa lepšega?

Mehka vezava, 11,5 x 16 cm, 177 strani.

Chriss Prentiss je soustanovitelj in soupravljavec Passagesa, centra za zdravljenje zasvojenosti z nedovoljenimi drogami v Malibuju v Kaliforniji, ter avtor knjige The Alcoholism and Addiction Cure: A Holistic Approach to Total recovery. Napisal je tudi ducat knjig o kitajski filozofiji in osebni rasti.
Avtor je znan predvsem zaradi svojih interpretacij I Chinga, saj je težko razumljive heksagrame približal širokemu krogu bralcev.
Prentiss vodi tudi psihološko delavnico v južni Kaliforniji. Je pisec, producent in režiser igranih filmov. Z ženo Lyn živita v Malibuju v Kaliforniji.