Kako ujeti gibljive podobe, Fotografija v filmu in videu - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Kako ujeti gibljive podobe

Fotografija v filmu in videu

Kako ujeti gibljive podobe
 • Redna cena:

  24,90 €

 • Popust:

  1,24 € (5%)

 • Spletna cena:

  23,66 €

 • Avtor:

  Radovan Čok

 • Založba:

  UMco

 • Datum izida:

  10.09.2014

Brezplačna dostava

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Kako ujeti gibljive podobe, priročnik Radovana Čoka, izjemno tankočutnega in vsesplošno razgledanega direktorja fotografije, dolgoletnega pedagoga na AGRFTV in seminarjih JSKD, snemalca, fotografa in mentorja, je nov korak k bogatenju slovenske vizualne kulture, izobrazbe in "filmskega mišljenja".

Čok v tej knjigi kompetentno spregovori o temeljih vizualne kulture, o filmski in elektronski tehniki snemanja in montaže, njunih metodah in načinih uporabe, vse to pa v luči namena, da bo ustvarjalec gibljivih podob - bodisi ljubitelj ali profesionalec, ta meja se po svetu in pri nas vse bolj zabrisuje - izvlekel največji možni učinek ter gledalcu ponudil polnovreden in umetniško prepričljiv vizualen izdelek. To avtor počne z raznimi praktičnimi primeri, ki so podkrepljeni z množico ilustracij, skic in fotografij, ob tem pa nas Čok kot izjemen poznavalec hkrati popelje skozi zgodovino filmske umetnosti in filmske fotografije in estetike vse do danes.

Kako ujeti gibljive podobe je nepogrešljiva knjiga za vsakega sodobnega filmskega in video ustvarjalca.

Mehka vezava, 16,5 x 21,5 cm, 165 strani.