Bohinjska znamenja - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Bohinjska znamenja

Bohinjska znamenja
 • Redna cena:

  19,00 €

 • Popust:

  0,95 € (5%)

 • Spletna cena:

  18,05 €

 • Avtor:

  Boris Žagar

 • Založba:

  Medium

 • Datum izida:

  15.06.2014

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

"V Bohinjskih znamenjih ne gre samo za pripoved o zelo resničnih zgodbah, ki so se zgodile v Bohinju in so Bohinjcem dobro poznane (zdaj sem jim dodal še dokumentarno dimenzijo: prava imena, poročanje o njih v časopisni črni kroniki, fotografije), ampak tudi za neko vzporedno zgodbo, ki je iskanje lastne duše brez pomoči posebnega duhovnega vodstva. Ko potrebuješ le odprt, radoveden um, ki te vodi do tolikšne bližine skrivnosti (življenja), da se jih lahko dotakneš."

"Zdaj, ko že več let živim v Zatrepu, se mi zdi Dorothy tisto znamenje, ki je napovedovalo, da se bova potem, ko bom prišel v Zatrep zares, še veliko spogledovala. Da bom na novo zaživel čisto svoje življenje, zajemal svoj vzporedni svet s tisto najdeno planinsko žlico in ga poskušal prijeti za rep. Ga ubesediti. Zapisati. Si razložiti tisto, kar bi si moral razložiti vsak človek: po čem je poseben. In zakaj me je neslo življenje v globoki gozd, iz katerega ponoči sveti le drobna lučka moje prisotnosti."
(avtor Boris Žagar)

Mehka vezava, 14,5 x 21 cm, 213 strani.