Količina:

0


Znesek:

0,00

Sedem

BE 294

Sedem
  • Redna cena:

    16,00 €

  • Popust:

    0,80 € (5%)

  • Spletna cena:

    15,20 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Napet roman, ki ga morajo brati vsi ljubitelji Da Vincijeve šifre, spisan izpod peresa slovenskega avtorja, ki se je skril pod psevdonim David Benjamin.

Doktor arheologije, Peter Martin, po ženini smrti zapade v depresijo. Nekega dne se le odloči, da se bo odpravil od doma in sreča psihoterapevtko Barbaro.
Predlaga mu zdravljenje z regresijo (vračanje v pretekla življenja s pomočjo hipnoze). Z vsakim obiskom regresija postaja globlja in uspešnejša. Peter se vrne v čas Vikingov, spozna, da je bil Nostrdamusov pisar in Hitlerjev grobar. Zaradi informacij, ki so zapisane nekje v njegovi podzavesti, ga ugrabijo Iskalci. Proti svoji volji se zaplete v vrtinec skrivnostnih spletk, skrivnih organizacij in nenavadnih šifriranih sporočil.

“Izid romana Sedem Davida Benjamina je dobra novice za vse ljubitelje žanra, kot ga pišejo Dan Brown, Dean Koontz, Stuart Woods, Barbara Michaels in drugi.” (Maša Černivec, Pogledi)

“Ta svet, ki je – kot rečeno – zaklenjen s številko sedem in ki se razprostira od sedanjosti do medvojne Nemčije pa vse do renesanse, je svet, ki ga skrivnostni avtor očitno zelo dobro pozna (…) Knjigo, ki je napisana tako, kot v Sloveniji nismo vajeni (s tem mislim predvsem neobremenjeno), boste hlastno prebrali.” (Dijana Matković, Playboy)

Mehka vezava, 13 x 20 cm, 324 strani.