Morje v času mrka, BE 047M - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Morje v času mrka

BE 047M

Morje v času mrka
 • Redna cena:

  12,00 €

 • Popust:

  0,60 € (5%)

 • Spletna cena:

  11,40 €

 • Avtor:

  Mate Dolenc

 • Založba:

  Študentska založba

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Roman Morje v času mrka je zagotovo eden najlepšihotokov v Matetovem literarnem arhipelagu. Pisatelju je uspelo nanj priklicati vse svoje znance, prijatelje, umišljene in resnične junake ter njihove avtorje, da skupaj prisluhnejo in obnovijo staro zgodbo, ki se je, dokler bomo še ljudje, ne bomo naveličali. Zgodbo o ljubezni in poslednjem lovu. O morju.

Izkušnja morja je pred izkušnjo pisanja. Morje je v redu stvari prvo. Potem so otoki. Vsak človek je otok. Pisati pomeni obnoviti začetek, ki ga ni. Spletajo se le vedno nove zgodbe. Čeprav stare kot otoki. Obdaja jih morje, pokriva nebo. Brezmejna modrina. In rečejo: ribe in zvezde.

Pisatelj pripoveduje, kar je izgubljeno. Vztrajno in potrpežljivo kot ribič. Poslednji, ki še upa zapustiti svoj otok, da bi ujel nevidno reč, skrivnost v globini. Ljubezen. Človek ima jezik, morje nima konca.

Mehka vezava, 13,5 x 21,5 cm, 248 strani