Made in Slovenia, BE 157S - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Made in Slovenia

BE 157S

Made in Slovenia
 • Redna cena:

  10,00 €

 • Popust:

  0,50 € (5%)

 • Spletna cena:

  9,50 €

 • Avtor:

  Aleš Čar

 • Založba:

  Študentska založba

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V najnovejši knjigi z naslovom Made in Slovenia Čar v petdesetih kratkih proznih tekstih, ki namesto iz naslovov rastejo iz citatov iz domačih medijev, z veliko mero senzibilnosti izrisuje življenje v Sloveniji danes. V obraz nam meče gospodarsko, socialno, kulturno, medijsko, politično itd. dogajanje v družbi, ki se zrcali v intimnih svetovih našega vsakdanjega življenja. Zgodbe se v kratkih, filigramsko natančnih lokih na dveh ali treh straneh razrastejo do nepričakovanih, celo šokantnih dimenzij, ki bralca skozi zadnja vrata vedno znova izstrelijo na realna tla.

Čarjevo pisanje bralca prevzame, dogajanje ga zasvoji, zato je konec knjige v obliki vrnitve na prvo stran nekako logična in celo samoumevna.

Trda vezava, 13,5x20,5 cm, 190 strani.