Uroki polne lune II, BE 248S - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Uroki polne lune II

BE 248S

Uroki polne lune II
 • Redna cena:

  15,00 €

 • Popust:

  0,75 € (5%)

 • Spletna cena:

  14,25 €

 • ISBN:

  9789612422639

 • Avtor:

  Marjan Tomšič

 • Založba:

  Beletrina

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zgodba se nadaljuje v Zrečah leta 1985, kjer za dolgo mizo sedijo umetniki duha in igrajo strašno igro resnice. Tesnobna atmosfera ujetosti in bega se izkristalizira v napoved skorajšnje apokalipse in svari pred rušilno močjo nezavednih sil v človeku. Zarezi v globine človeške duše postopoma razkrivajo praplasti posameznikovega zavedanja, časa in prostora, obenem pa začrtajo prostor ostre družbene analize.

Ob "istrskem opusu" se skozi Tomšičevo pisanje preliva izrazit tok literarne fantastike, ki ga je pisatelj v zadnjih letih nadgradil z izjemno dvodelno sanjsko kroniko Uroki polne lune.

Órfanova sanjska doživetja, zabeljena z unikatnimi erotičnimi utrinki, izrisujejo sugestivna pomenska polja, ki so dojemljiva zgolj ob bralčevi odpovedi razumskemu dojemanju in prepustitvi tokovom.

Trda vezava, 21,0 x 14,0 cm, 286 strani.