Pisati antropologijo, KO 046S - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Pisati antropologijo

KO 046S

Pisati antropologijo
 • Redna cena:

  15,00 €

 • Popust:

  0,75 € (5%)

 • Spletna cena:

  14,25 €

 • ISBN:

  9789612421892

 • Avtor:

  Marilyn Strathern

 • Založba:

  Beletrina

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Pisanje antropologije je knjiga o občih epistemoloških okvirih moderne antropologije, ki na preciozen način pojasni, kaj delamo, ko delamo antropologijo, in kako razmišljamo o sebi kot antropologih.

Knjiga predstavlja analizo zahodnih mišljenskih praks ter sodobnih antropoloških pristopov k pisanju, reprezentaciji in dokumentiranju medkulturnih primerjav.

Je precizen premislek načinov, kako antropologija organizira, se pravi zbira, deli in povezuje ideje, gradiva in konstrukte, o katerih piše. Četudi je v knjigi uporabljeno predvsem melanezijsko gradivo, delo ni zgolj regionalna etnografska analiza, temveč predstavlja medkulturno študijo organizacije pomena.

Avtorica spremne besede je Maja Perović-Šteger.

Mehka vezava, 283 strani.