Romantičen večer - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Romantičen večer

Romantičen večer
 • Redna cena:

  20,00 €

 • Popust:

  1,00 € (5%)

 • Spletna cena:

  19,00 €

 • Avtor:

  Srečko Čož

 • Založba:

  Srečko Čož, samozaložba

 • Datum izida:

  20.01.2012

Brezplačna dostava

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Pesnikovo hrepenenje sestavlja obžavlovanje za trenutki in ljudmi, ki se ne povrnejo in na mesto zamaha, ki bi vehementno trgal besede ljubezni iz srca, stopa v ospredje nostalgija za romanco in opojnimi občutki. pesnik je prišel do točke, ko se zave, da se plima ljubzenske - in vsakršne - ekstaze ne povrne več. Čas je za blues, a še vedno tudi za strasti in flirte, ter ljubezenske obete in romance. Čoževe pesmi se z nerazcepljenim jezikom dotikajo vsakogar, ki je kdaj ljubil in bil ljubljen na sto in en način. Za pesnika je značilno, da postavlja zaljubljenost, a ne ljubezen, v samo središče eksistence. Brez omame zaljubljenosti je njegov in svet njegove generacije klavrn.

Trda vezava, 15 x 23,5 cm, 120 strani.