Koktejlar´ca, broširano - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Koktejlar´ca, broširano

Koktejlar´ca, broširano
 • Redna cena:

  18,90 €

 • Popust:

  0,95 € (5%)

 • Spletna cena:

  17,96 €

 • Avtor:

  James M. Cain

 • Založba:

  UMco

 • Prevajalec:

  Branko Gradišnik

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V izvirniku je Koktejlar'ca izšla leta 2012 in spodbudila veliko zanimanje, ne samo kot avtorjevo "darilo iz onostranstva", ampak tudi kot dokaz njegove naratološke inventivnosti, pa tudi intuitivnega posluha za "podkožje" sočasne družbene drame. Koktejlar'ca, nepredvidljiva prvoosebna izpoved o tem, kaj vse je prisiljena početi dobro vzgojena ženska, da bi uspela v slabo vzgojenem moškem svetu, še dolgo ne bo hotela zapustiti temnejših globin bralske duše.

Mehka vezava, 14,5 x 21 cm, 306 strani.

Koktejlar'ca je pozno delo Jamesa M. Caina (1892-1977), kultnega avtorja izjemnih kriminalnih romanov, kot sta Poštar pozvoni vedno dvakrat, Dvojno zavarovanje, Serenada in Mildred Pierce, ki se ga je pisatelj lotil kot triinosemdesetletnik, torej malo pred smrtjo, in ki ga ni nikoli dovršil do te mere, da bi ga sam imel za dokončanega. Svojemu literarnemu agentu je poslal kratko tretjeosebno verzijo, ki jo je naslovil kot "original", nadaljnje, prvoosebne verzije pa so po smrti prešle v hrambo Rokopisnega odseka pri Kongresni knjižnici.