Grožnja s smrtjo, broširano - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Grožnja s smrtjo, broširano

Grožnja s smrtjo, broširano
 • Redna cena:

  17,00 €

 • Popust:

  0,85 € (5%)

 • Spletna cena:

  16,15 €

 • Avtor:

  Tone Frelih

 • Založba:

  Studio Print

 • Datum izida:

  15.05.2013

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Boštjanu se je najbrž zdelo, da Tina samo spi, da ni mrtva, saj je imela zaprte oči. Dokazov, da ne gre za spanje, je bilo več, najprej čudno spodvite noge, kot da noče vstati, malomarno odložena odprta rdeča torbica z nekaj raztresene tipično ženske vsebine, predvsem pa tanka sled krvi, ki se je vila izpod razmršenih las na desnih sencih.
Med stvarmi iz torbice, ki jih je Miha fotografiral od blizu, je bil tudi telefon, ki ga je Boštjan spravil v plastično vrečko, to pa svoj žep.

Tone Frelih, avtor radijskih iger, kratkih zgodb, romanov in knjig o filmu ter filmskih avtorjih, nadaljuje z Grožnjo s smrtjo svojo ciklično zbirko UMORI. Čeprav se je kriminalistični inšpektor Cene Dornik, glavni preiskovalec zločinov v prvih treh romanih upokojil, se le ni povsem umaknil v zasebno življenje. Ko nekdanji sodelavci potrebujejo njegov nasvet, se v njem prebudi strast po odkrivanju zločincev in vzrokov za zločine.

Mehka vezava, 13,5 x 20 cm, 252 strani.