Brodolom na kopnem - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Brodolom na kopnem

Brodolom na kopnem
 • Redna cena:

  19,80 €

 • Popust:

  0,99 € (5%)

 • Spletna cena:

  18,81 €

 • Avtor:

  Mag. Ivan Vogrin

 • Založba:

  Samozaložba

 • Datum izida:

  15.06.2012

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Mag. Ivan Vorgin je poslanec Državnega zbora, podjetnik ter brodolomec po lastnem pojmovanju.

Zgodba o zatonu uspešnega podjetja, ki ga je poslanec Vogrin doživel in preživel, je nastala izpod njegovega peresa in bila izdana v samozaložbi. V knjigi podrobno opisuje počasen propad, ki ga je doživelo podjetje, in lastno preobrazbo, ki jo je ob tem doživel sam. Prav ta samopreobrazba, ki jo je izkusil, pa ga je pripeljala do res bistvenih spoznanj v življenju.

Iz uvoda:
»Sedaj, ko sem bogatejši in modrejši zaradi te bridke izkušnje, bo moje pisanje povsem drugačno. Po mučnih mesecih analiziranja, samokritike, jeze in obžalovanja lahko izluščim napake, ki sem jih nezavedno počel. Za mano so meseci neprespanih noči ter dnevi in tedni mučnih analiz in dialogov. Danes vam ne bi več upal svetovati ali celo zapovedovati, kaj in kako morate delati, da boste poslovno uspešni. Dovolim si vam predstaviti le napake, ki so mene in moje podjetje pripeljale do bankrota. In to v upanju, da jih ne boste ponovili.«