Jaguar Jožeta Kogoja - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Jaguar Jožeta Kogoja

Jaguar Jožeta Kogoja
 • Jaguar Jožeta Kogoja
 • Redna cena:

  30,00 €

 • Popust:

  1,50 € (5%)

 • Spletna cena:

  28,50 €

 • Avtor:

  David Šulin

 • Založba:

  Jože Kogoj, samozaložba

 • Datum izida:

  14.08.2013

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Tako v Sloveniji, kakor tudi v drugih deželah Evrope, bi s težavo našli ljubitelja starodobnih vozil, ki se je ukvarjal z restavriranjem svojega starodobnika na tako premišljujoč in poglobljen način, kot je to naredil Jože Kogoj iz Mirna pri Novi Gorici. V okolju v katerem živi in dela, kakor tudi pri svojem vsakršnem delovanju je poznan kot pobudnik novih idej, oblikovalski zanesjak in velik ljubitelj vsega lepega in dovršenega. Iz tehničnih izdelkov zna prebrati in razumeti njihovo funkcionalno sporočilo, izza katerga jasno vidi tudi humanistično ozadje, tako kot so ga doživljali konstruktorji, oblikovalci in vsi tisti, ki so sodelovali pri snovanju in izdelavi novega izdelka - tudi avtomobila. Tehnični predmet mu je uspelo povzdigniti v izdelek, ki govori o osebnosti in družbeni podstati v času njegovega nastajanja, pri čemer ga poskuša približati ali celo izenačiti z umetniškim predmetom.

Trda, vatirana izdaja, 29,5 x 30 cm, 52 strani.