Količina:

0


Znesek:

0,00

Rešite se zasvojenosti s hrano

Rešite se zasvojenosti s hrano
  • Redna cena:

    28,75 €

  • Popust:

    2,87 € (10%)

  • Spletna cena:

    25,88 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ta razumljiva in praktična knjiga je obvezno čtivo za vsakogar, ki želi shujšati, znižati raven holesterola, imeti več energije in enkrat za vselej prevzeti nadzor nad svojim zdravjem. V knjigi boste našli 100 slastnih, dobrodejnih receptov, ki pomagajo telesu, da se osvobodi uroka problematičnih živil, za vas pa pomenijo pot do optimalne telesne teže, trdnega zdravja in dobrega počutja.

Vsak med nami se nekako ne more upreti določenemu živilu. Če vas privlačijo čokolada, čips, piškoti, hamburgerji in ostala nezdrava hrana, ta živila spodkopavajo vaše napore, da bi shujšali in postali bolj zdravi. Avtor v tej prelomni knjigi pojasni, da se ne moremo znebiti hlepenja po hrani s močjo volje ali s psihološkimi triki, temveč s poznavanjem biokemije.

Dr. Neal Bernard je ustanovitelj in predsednik Zdravniškega odbora za odgovorno medicino, nepridobitne organizacije s sedežem v Washingtonu. Njegove raziskave so objavljene v revijah kot so Scientific American in American Journal of Cardiology. Napisal je več kot deset knjig, pogosto predava po vsej državi, sicer pa je izredni profesor na medicinski fakulteti George Washington v Washingtonu D.C., kjer tudi živi.

Mehka vezava, 15 x 23 cm, 371 strani.

"Še nihče mi ni rekel, da se ne more rešiti želje po redkvicah ali stročjem fižolu. In nikoli nisem srečal nikogar zasvojenega s špinačo, melonami, hruškami ali glavnato solato. Zapeljivci so predvsem sladkor, čokolada, sir in meso." - dr. Neal Barnard

Predstavljajte si, kako enostavno bi bilo, če vas preprosto ne bi vleklo k nezdravi hrani. Kaj če bi bili vaši hormoni in krvni sladkor tako popolno uravnani, da vas ne bi več posebno privlačila hrana, ki ste se ji skušali odpovedati? To je naš cilj. Seveda se boste morali še vedno vsak dan pametno odločati, kaj boste jedli; vendar je mnogo laže spremeniti način prehranjevanja, ko je vaše telo v ravnovesju. - dr. Neal Barnard

Skoraj vsak med nami se nekako ne more upreti kakšnemu živilu. Če vas privlačijo čokolada, piškoti, krompirjev čips, sir, burgerji ali ocvrta hrana, ta živila spodkopavajo vaše napore, da bi shujšali in postali bolj zdravi. Trenutno zmagujejo v bitki – a le zato, ker se borite z napačnim orožjem.

Dr. Neal Barnard, veganski zdravnik in vodilni medicinski raziskovalec, v tej prelomni knjigi pojasni, da se ne moremo znebiti hlepenja po tej nezdravi hrani z močjo volje ali s psihološkimi triki.
Priznani medicinski strokovnjak razkriva skrite vzroke hlepenja po čokoladi, piškotih, sladkarijah, siru, mesu in drugih problematičnih živilih. Pouči nas, kako se teh zasvojenosti dokončno rešiti in spremeniti prehranjevalne vzorce. V knjigi je opisanih veliko zgodb ljudi, ki so s pomočjo teh praktičnih nasvetov premagali hlepenje po nezdravi hrani.

Knjiga Rešite se zasvojenosti s hrano temelji na raziskavah avtorja in drugih vodilnih znanstvenikov na pomembnih univerzah. V njej predstavljeni način prehranjevanja in spremembe življenjskega sloga lahko premagajo trdovratne cikluse hlepenja. V knjigi boste našli primere iz vsakdanjega življenja, vprašalnike in praktične nasvete, pa tudi:

- osupljive nove uvide v kemične procese, ki povzročajo vaše hlepenje
- sedem enostavnih korakov, s katerimi se boste osvobodili ciklusov hlepenja in ukrotili svoj apetit
- pomembne informacije glede hlepenja otrok po sladkorju in nasvete, kako ga odpraviti
- udarni tritedenski načrt za uspešen začetek

100 slastnih, dobrodejnih veganskih receptov, ki pomagajo telesu, da se osvobodi uroka problematičnih živil, za vas pa pomenijo pot do optimalne telesne teže, trdnega zdravja in dobrega počutja

Ta razumljiva in praktična knjiga je obvezno čtivo za vsakogar, ki želi shujšati, znižati raven holesterola, imeti več energije in enkrat za vselej prevzeti nadzor nad svojim zdravjem.