Vedno na vrhu in med prvimi - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Vedno na vrhu in med prvimi

Vedno na vrhu in med prvimi
 • Redna cena:

  28,47 €

 • Popust:

  1,42 € (5%)

 • Spletna cena:

  27,05 €

 • Avtor:

  Mik Pavlovič

 • Založba:

  Neo Koncept

 • Datum izida:

  30.09.2013

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Košarka je igra, ki omogoča ustvarjalnost posameznika, skupinsko delovanje dveh ali več igralcev, rešitev problema je le v velikih možnostih izražanja vsakega posameznika. Posamičnost v moštvenem, skupnem delovanju. Tudi Slovenci že več kot 65 let igramo košarko, in to zelo uspešno. Knjiga je kot nakakšen almanah, jubilejni zbornik košarkarjev Olimpije ob praznovanju 65-letnice kluba. V vseh teh letih so v Olimpiji igrali in delovali neutrudni, kakovostni igralci in igralke, imela je vplivne trenerje in funkcionarje, vsak od njih je v svojem času ustvaril delček zgodovine, vtisnil pečat klubu in slovenski košarki, razvil svoje sposobnosti in uresničil nove ideje, načrte in projekte.
V knjigi so seznami številnih igralcev in igralk, košarkarskih delavcev in funkcionarjev, strokovnjakov, ki so igrali in delovali v tem klubu.
Avtor Mik Pavlovič se je rodil 29. Februarja 1932 v Mariboru. Po končani gimnaziji in študiju v Ljubljani je diplomiral na tedanji Visoki šoli za telesno kulturo. Leta 1973 je magistriral in nato leta 1977 doktoriral v Zagrebu. Je prvi doktor družbenih ved s področja kineziologije v košarki pri nas. Bil je aktiven igralec mariborskega Branika in kasneje ljubljanske AŠK Olimpije, trener Olimpije in predsednik strokovnega sveta Košarkarske zveze Jugoslavije.

Trda vezava, 23 x 23 cm, 279 strani.