Nasveti in izkušnje iz prve roke - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Nasveti in izkušnje iz prve roke

Nasveti in izkušnje iz prve roke
 • Nasveti in izkušnje iz prve roke
 • Redna cena:

  21,90 €

 • Popust:

  2,19 € (10%)

 • Spletna cena:

  19,71 €

 • Avtor:

  Darja Rojec

 • Založba:

  Rojec & Co.

 • Datum izida:

  30.09.2013

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Narava je pri zdravljenju vseh vrst bolezni neizčrpna. Lahko pozdravi tako na novo odkrite bolezni kot bolezni, ki jih še odkrivamo. Veliko sodbnih študij preizkuša moč delovanja zelišč. Med nabiranjem zelišč se bomo sprehodili, zadihali svež zrak ter zraven še malo potelovadili.

Ko zbolimo, iščemo pomoč na vseh internetnih straneh, preizkušamo recepte, ki mogoče sploh niso pravi za nas in naše zdravje. Pomoč iščemo pri zeliščarjih, ki lahko zaradi nepoznavanja ozadja bolezni svetujejo napačno. Pa si lahko pomagamo sami v dobri družbi z naravo in pridobimo hkrati veliko svežega zraka in energije?

Si lahko pomagamo sami, ko zbolimo? Seveda! Le oditi moramo iz zaprtih prostorov svojih stanovanj in notranjih stisk. Tudi ko smo fizično slabotni, moramo spraviti svoje telo v optimalno delovanje in si pripraviti okusen, zdrav obrok hrane, ki nas bo zadovoljil. Najboljše stvari v življenju so zastonj – izrabimo jih! Zato torej raziskujmo naravo, zbirajmo nove recepte, jih preizkušajmo in skupaj z nasveti dopolnimo v knjigo receptov, prav tako, kot je zdaj pred vami.

Avtorica Darja Rojec se je po drugem raku, ki ji je vzel še drugo dojko, včlanila v Europa Donno. Ženske, ki so zbolele za rakom, pelje na izlete, organizira druženja… Kot prostovoljka je v vsakodnevnem stiku z bolnicami. Začele so ji dajati listke na katerih so bili zapisani recepti, ki so jim pomagali pri lajšanju bolečin in težav, ki jih povzroča tako sama bolezen kot tudi razna zdravljenja. Te recepte je začela zbirati in urejati v novo knjigo Nasveti in izkušnje iz prve roke. V njej je opisanih veliko receptov, ki jih lahko naredimo sami v domači kuhinji. V njej je tudi ogromno domačih pripravkov. Del knjige je posvečen telovadbi – predvsem raztezanju, ki je zelo pomembno za pravilno delovanje in prekrvavitev telesa.
Špiralna vezava, 14,5 x 20 cm, 232 strani.