Ločevalna dieta, dietni program, Jedilniki in okusni recepti - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Ločevalna dieta, dietni program

Jedilniki in okusni recepti

Ločevalna dieta, dietni program
 • Redna cena:

  14,90 €

 • Popust:

  0,74 € (5%)

 • Spletna cena:

  14,16 €

 • Avtor:

  Zlatka Harl

 • Založba:

  EFT Center

 • Datum izida:

  15.10.2013

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Osnovni koncept diete je ločevanje vnosa posameznih hranilnih snovi po dnevih. Dieta se sestoji iz štirih dnevov, ki se ciklično ponavljajo: beljakovinski, škrobni, ogljikovohidratni in sadno – zelenjavni dan. Disciplina in spoštovanje zaporedja je osnovni princip uspeha.
Ne glede na vrsto živil, ki so predvidena na določen dan je zajtrk vedno enak. Jedi so odlično skombinirane in zelo okusne, tako da se jih ne naveličamo in posledično ne obupamo pri dieti.
Dieta sama pa žal ni dovolj za dolgoročen uspeh. Ključ se skriva v naših mislih in čustvih. S hujšanjem je namreč povezanih veliko naših čustev, ki pa jih ljudje ponavadi zanemarimo. Povečana telesna teža v resnici ni pravi problem, je samo znamenje, ki kaže, da hrano uporabljamo še za kaj drugega kot za fiziološke potrebe telesa. Pri večini ljudi povečana telesna teža nastane zaradi stresa in z njim povezanih nakopičenih negativnih čustev.
Za pomoč pri odpravljanju teh čustvenih blokad je knjigi kot darilo priložen DVD Od neuspešnega hujšanja do lepe postave.

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 85 strani.