Otrok v meni - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Otrok v meni

Otrok v meni
 • Redna cena:

  14,90 €

 • Popust:

  0,74 € (5%)

 • Spletna cena:

  14,16 €

 • Avtor:

  Ana Bešter Bertoncelj

 • Založba:

  Libra

 • Datum izida:

  25.12.2013

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ančica obišče Bertija na obali in mu pripoveduje o tem, kako lahko preseže miselne vzorce, ki jih vsak izmed nas nosi s seboj. Preko svojega doživljanja mu pokaže, kako lahko "ne smem", "nisem vreden", "ne znam" spremeni v "znam", "zmorem" in "vreden sem" ter kako lahko svoje prepovedi in zapovedi spremeni v dovoljenja. Ta so ključ do sprememb v življenju vsakogar izmed nas.

Mag. Ana Bešter Bertoncelj je psihoterapevtka in Imago terapevtka, ki že nekaj let dela s posamezniki, pari in skupinami. Odkar je sama postala mama, je svoje poslanstvo našla v delu s starši in z družinami. Kot psihoterapevtka se zaveda, kako pomembne so izkušnje in sporočila, ki smo jih prejeli v otroštvu, za naše celotno življenje. Starše uči, kako preko svojega odnosa in stika dati otroku dovoljenja za življenje in čutenje, odrasle pa spremlja na poti preobrazbe njihovih mentalnih predstav in notranjih modelov, po katerih delujejo.

Mehka vezava, 14 x 20 cm, 59 strani.