Količina:

0


Znesek:

0,00

Nebesa obiskujejo

Nebesa obiskujejo
  • Redna cena:

    34,99 €

  • Popust:

    1,75 € (5%)

  • Spletna cena:

    33,24 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 33,24 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Od prazgodovine človeštva do modernega utripa družbe je človek pogledoval v Nebo in spraševal: »Zakaj?« Ko so Nebesa odgovorila, so vdihnila življenje knjižni uspešnici Nebesa odgovarjajo, katere sem skrbno zapisovala… besede učenj, modrosti in večne ljubezni. Ure so tiktakale in čas nove dobe je mnogim ljudem odstrl tančico med Nebesi in Zemljo. Ko so se tančice odkrile, so ljudje spoznali, da obstaja toliko več kot vidijo človeške oči. Tisto, kar znanost raziskuje, človeško srce pa čuti se je približalo Zemlji in obsedelo na človeški dlani kot najlepši metulj. Po letu 2012, ki je z ve
liko preobrazbo spreminjal svet mnogim so tako ljudje postali željni znanj in spoznanj, ki so že tisočletja spala v njih kot pravljična Trnjuljčica. Čakajoča, da se zbudi in spozna lepote življenje. Postavila so se nova vprašanja in radovedne oči so se znova zazrle v Nebo. Čakajoč nove odgovore, ki bodo življenje posameznika pospremila na novo raven obstoja in možnosti.

Človek je vprašal:

Zakaj se dogodijo nenavadne, težko razumljive stvari?
Je denar dober ali slab?
Kako vem kdo je tisti pravi partner s katerim bom do konca življenja?
Zakaj se ne spomnimo kdo smo in kakšne so naše naloge na Zemlji?

Nebesa so vdihnila nadaljevanje in oživela je knjiga, ki jo boste čutili, ne samo brali. Zapisale so se zgodbe o nebeških obiskih, ki bodo ogrele vaše srce v čudežnem napoju.

33 magičih vprašanj. 33 nebeških biserov, ki tvorijo nit spoznanj, ki odkrivajo skrivnosti življenja.

Ste pripravljeni, da nanizate svoje bisere in se obdarujete z ogrlico modrosti in lepote?

Mehka vezava, 12,5 x 20 cm, 475 strani.