Priročnik za voditelja čolna na celinskih vodah, CELINSKIH VODAH - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Priročnik za voditelja čolna na celinskih vodah

CELINSKIH VODAH

Priročnik za voditelja čolna na celinskih vodah
 • Redna cena:

  21,90 €

 • Popust:

  1,10 € (5%)

 • Spletna cena:

  20,80 €

 • Avtor:

  Gregor Jeretič, Tomaž Gregorič

 • Založba:

  Spinaker

 • Datum izida:

  15.07.2014

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Slovenci plovbo običajno povezujemo samo z morjem, saj je v Sloveniji zelo malo plovnih celinskih voda. Na redkih jezerih in odsekih posameznih rek, ki so sicer plovni, pa je poleg tega malo infrastrukture, ki je potrebna za plovbo. Kljub temu pa imamo v sosednjih državah na voljo ogromno celinskih vod, na katerih potekata rečni ladijski promet (na reki Donavi) in
plovba za prosti čas (npr. na jezerih avstrijske Koroške). Ne glede na to, ali boste po celinskih vodah pluli v Sloveniji ali kje drugje, je pomembno, da se na plovbo po celinskih vodah temeljito pripravite.
Knjiga Priročnik za voditelja čolna po celinskih vodah je namenjena navtikom, ki želijo svoje znanje nadgraditi in pluti tudi po celinskih vodah, zato kot dopolnilo vsebuje samo temeljna znanja področij, ki so specifična za tovrstno plobvo - pravila in predpise za plovbo po celinskih vodah, ki se bistveno razlikujejo od teh, ki se uporabljajo na morju.


Mehka vezava, 15 x 21 cm, 62 strani.